THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.050 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.206 Yer Rockport City 27 Nisan 2026 #1 Dün uyumadan önce baktığımda 1 TB'lık SSD'min 70 GB'ı boştu, bu sabah baktığımda 650 GB boştu, şu an 400 GB gösteriyor. Aynısını yaşayan oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2026
Dün uyumadan önce baktığımda 1 TB'lık SSD'min 70 GB'ı boştu, bu sabah baktığımda 650 GB boştu, şu an 400 GB gösteriyor. Aynısını yaşayan oldu mu?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 27 Nisan 2026 #2 Bug olmuş olabilir. Yeniden başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.473 Yer Haddonfield, Illinois 27 Nisan 2026 #3 Oyun falan mı güncelliyorsun? Epic'te Fortnite güncellerken 200 GB yer kaplıyordu. Artı 0 Eksi
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.050 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.206 Yer Rockport City 27 Nisan 2026 #4 Michael MYERS dedi: Oyun falan mı güncelliyorsun? Epic'te Fortnite güncellerken 200 GB yer kaplıyordu. Genişletmek için tıkla... Epic'te sadece ücretsizleri topluyorum, oyun yüklemiyorum. Steam'de de sadece ETS2 ve Assetto Corsa yüklü, diğerleri yok. Ömer_Yeter dedi: Bug olmuş olabilir. Yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, yeniden başlattım ama yine böyle. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2026 Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Oyun falan mı güncelliyorsun? Epic'te Fortnite güncellerken 200 GB yer kaplıyordu. Genişletmek için tıkla... Epic'te sadece ücretsizleri topluyorum, oyun yüklemiyorum. Steam'de de sadece ETS2 ve Assetto Corsa yüklü, diğerleri yok. Ömer_Yeter dedi: Bug olmuş olabilir. Yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, yeniden başlattım ama yine böyle.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 27 Nisan 2026 #5 THE KEROXEA dedi: Epic sadece ücretsizleri topluyorum oyun uüklemiyorum, Steam'de de sadece ETS 2 ve Assetto Corsa yüklü diğerleri yok. Hocam yeniden başlattım ama yine böyle. Genişletmek için tıkla... Disk temizlemeden toplam ne kadar boş alan açabileceğinizi kontrol edin. Artı 0 Eksi
THE KEROXEA dedi: Epic sadece ücretsizleri topluyorum oyun uüklemiyorum, Steam'de de sadece ETS 2 ve Assetto Corsa yüklü diğerleri yok. Hocam yeniden başlattım ama yine böyle. Genişletmek için tıkla... Disk temizlemeden toplam ne kadar boş alan açabileceğinizi kontrol edin.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.473 Yer Haddonfield, Illinois 27 Nisan 2026 #6 THE KEROXEA dedi: Epic'te sadece ücretsizleri topluyorum, oyun yüklemiyorum. Steam'de de sadece ETS2 ve Assetto Corsa yüklü, diğerleri yok. Hocam, yeniden başlattım ama yine böyle. Genişletmek için tıkla... Sanal bellek ayarladın mı son zamanlarda? O da direkt işgal ettiği kısmı boş kısma yansıtıyor. Artı 0 Eksi
THE KEROXEA dedi: Epic'te sadece ücretsizleri topluyorum, oyun yüklemiyorum. Steam'de de sadece ETS2 ve Assetto Corsa yüklü, diğerleri yok. Hocam, yeniden başlattım ama yine böyle. Genişletmek için tıkla... Sanal bellek ayarladın mı son zamanlarda? O da direkt işgal ettiği kısmı boş kısma yansıtıyor.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.050 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.206 Yer Rockport City 27 Nisan 2026 #7 Michael MYERS dedi: Sanal bellek ayarladın mı son zamanlarda? O da direkt işgal ettiği kısmı boş kısma yansıtıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ayarlamadım. Depolama bitiyor şu an Ömer_Yeter dedi: Disk temizlemeden toplam ne kadar boş alan açabileceğinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2026 Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Sanal bellek ayarladın mı son zamanlarda? O da direkt işgal ettiği kısmı boş kısma yansıtıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ayarlamadım. Depolama bitiyor şu an Ömer_Yeter dedi: Disk temizlemeden toplam ne kadar boş alan açabileceğinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.473 Yer Haddonfield, Illinois 27 Nisan 2026 #8 THE KEROXEA dedi: Hayır ayarlamadım. Depolama bitiyor şu an Eki Görüntüle 244212 Genişletmek için tıkla... Bu ne ya? Görev yöneticisinde disk kullanılıyor mu? Artı 0 Eksi
THE KEROXEA dedi: Hayır ayarlamadım. Depolama bitiyor şu an Eki Görüntüle 244212 Genişletmek için tıkla... Bu ne ya? Görev yöneticisinde disk kullanılıyor mu?
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.048 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.333 27 Nisan 2026 #9 WizTree, SpaceSniffer vb. programla bakın. O kadar dalgalanma normal değil. Artı 0 Eksi
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.050 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.206 Yer Rockport City 27 Nisan 2026 #10 Michael MYERS dedi: Bu ne ya? Görev yöneticisinde disk kullanılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Disk kullanımı yok, PC'nin disk kullanımını gösteren LED'i de yanmıyor. Virüs bulaşmıştı eskiden, sönmeden devamlı yanıyordu oradan anlamıştım ama şu an yanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2026 Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Bu ne ya? Görev yöneticisinde disk kullanılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Disk kullanımı yok, PC'nin disk kullanımını gösteren LED'i de yanmıyor. Virüs bulaşmıştı eskiden, sönmeden devamlı yanıyordu oradan anlamıştım ama şu an yanmıyor.