Arch'da Cachy OS ananicy kurallarını eklediğimde yine benzer sonuçlar geliyordu fakat Cachy OS daha önde.
Fedora Windows'un bir tık gerisindeydi. 2024'ün ortalarında yaptım diye hatırlıyorum testleri.
Arkadaşlar bu Linux bir bende mi kötü çalışıyor. Bir ton dağıtım denedim Windows 11 sorunsuzca açarken Linux crash veriyordu. Resident Evil Village oynuyordum.
Arkadaşlar bu Linux bir bende mi kötü çalışıyor. Bir ton dağıtım denedim Windows 11 sorunsuzca açarken Linux crash veriyordu. Resident Evil Village oynuyordum.
Hocam yaklaşık 1 yıl oldu. Denediğim dağıtımı hatırlamıyorum ama yanlışım yoksa ubuntu türeviydi. Bir yere kadar sorunsuzca oynuyordum. O yere geldikten sonra oyun direkt donuyordu, crash veriyordu. Aynı yer Windows 11 de sorunsuzdu aynı ayarlarda.
Sonuçlar güzel ama amacınız oyun oynamaksa linux mantıklı değil. Belirli başlı oyunlar dışında windows çok daha iyi performans veriyor. Sisteminiz eskiyse ya da günlük kullanım için linux çok daha mantıklı.