Rastgele olacak şekilde Alt+Tab atınca böyle bir siyah ekranda karşılaşıyorum. Tüm masaüstünü kilitliyor hatta, Windows+D yapıp masaüstüne dönsem, başka bir uygulamaya tıklayınca yeniden siyah ekran oluyor. Sorunu bir türlü çözemedim. Proton sürümü olarak CachyOS olanı kullanıyorum. Başlangıç komutu girmiştim bir de ancak bozacağını sanmıyorum.
Pencereli tam ekran moduna geçmeyi deneyin, büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. İşe yaramazsa proton sürümünüzü değiştirmeyi de deneyebilirsiniz. Oyun dosyalarını yedekleyin.
Pencereli tam ekran moduna geçmeyi deneyin, büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. İşe yaramazsa proton sürümünüzü değiştirmeyi de deneyebilirsiniz. Oyun dosyalarını yedekleyin.
Emin değilim ancak proton sürümü değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Kullandığınız ekran sunucu protokolü ile alakalı bir sorun da olabilir, wayland kullanıyorsanız x11 deneyebilirsiniz.