DeadlyMania7 73

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
CachyOS orijinal sitesinden 2.9 GB ISO'yu indirip Rufus'la yazdım. Sistemi USB'den boot ettiğimde GRUB ekranına geliyor, CachyOS'u seçtiğimde siyah ekrana gidip tekrar GRUB ekranına dönüyor. GPT ve MBR olarak yazmayı denedim. ISO'yu DD olarak yazmayı da denedim hepsinde sonuç aynı. SHA256 kodlarına baktığımda ISO sağlam Rufus'u sıfırdan indirdim tekrar yazdım sonuç gene aynı neden kaynaklanıyor olabilir? Windows 10 ile dualboot olarak farklı diskler üzerinde kurulu olacak şekilde kullanacağım.

Neden tek bir .iso'yu koca bir diske yazıyorsun?

Ventoy kullanarak diski biçimlendir, .iso'yu bilgisayarından diskine kopyala-yapıştır.

Neden tek bir. ISO'yu koca bir diske yazıyorsun?

Ventoy kullanarak diski biçimlendir. ISO'yu bilgisayarından diskine kopyala-yapıştır.

Ventoy kullanmaya alışkın değilim de disk çok önemli değil zaten 128 GB diske 3 GB dosya yazıyorum. Benim sorum neden böyle oluyor kısmında kurulum ekranına bile gelmiyor GRUBdan ileriye geçemiyorum

Ventoy kullanmaya alışkın değilim de disk çok önemli değil zaten 128 GB diske 3 GB dosya yazıyorum. Benim sorum neden böyle oluyor kısmında kurulum ekranına bile gelmiyor GRUBdan ileriye geçemiyorum
Rufus'u Windows .iso'ları dışında önermiyorum. Ventoy ile deneyip sonucu paylaşır mısın?