Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yeni konu açmayayım dedim fakat karışmış olmalı. Bu sorunu çözdüm, video oynuyor. Fakat şimdi kulaklık ve hoparlör arasında seçim yapamıyorum. Kulaklıktan ses almak için hoparlörün jack kısmını çıkarmam gerekiyor. Bunu hala çözemedim.Başka dağıtımlarda oluyor mu? Multimedya kodeklerini yüklediniz mi?
Video oynatmama sorununu nasıl çözdüğümü yazmamı istediler. Aslında ortalıkta öyle bir sorun bile yokmuş. Sistemdeki sorundan dolayı kulaklık seçili halde ses gelmediği için tarayıcılar videoyu oynatmıyor ( Hala daha jack kablosunu çıkarmadan izleyemiyorum orası ayrı) Hoparlör üzerinden denediğim zaman sorunsuz oynatmaya başladı. Mesajı çözüm olarak işaretleyip devam eden sorun için yeni konu açacağım.
KrulTer
Yetkin
Kurulu galiba ama nasıl bakarım?
pactl info komutunun çıktısını atar mısın?KrulTer
Yetkin
Kod:
pactl info
Sunucu Karakter Dizisi: /run/user/1000/pulse/native
Kütüphane Protokol Sürümü: 35
Sunucu Protokol Sürümü: 35
Yerelde Mi: evet
İstemci Dizini: 16
Desen Boyutu: 65472
Kullanıcı Adı: krul
Ana Makine Adı: cachyos-x8664
Sunucu Adı: pulseaudio
Sunucu Sürümü: 17.0
Öntanımlı Örnekleme Tanımı: s16le 2ch 44100Hz
Öntanımlı Kanal Adresleme: front-left,front-right
Öntanımlı Alıcı: alsa_output.pci-0000_29_00.1.hdmi-stereo
Öntanımlı Kaynak: alsa_input.pci-0000_2b_00.4.analog-stereo
Çerez: 7e13:1fed
KrulTer
Yetkin
Şimdi bağlı olan hoparlör çalışıyor fakat kulaklık aygıt üzerinden bile gözükmüyor.
Portta bir sorun mu var acaba? Hoparloru on porta takip deneseniz olur mu?Şimdi bağlı olan hoparlör çalışıyor fakat kulaklık aygıt üzerinden bile gözükmüyor.
KrulTer
Yetkin
Şimdi hoparlörü çıkartıp geri taktım kulaklık çalışıyor. Fakat şimdi de hoparlörden ses gelmiyor. ayrıca sadece 1 tane ses aygıtı var yani ikisi arasında seçim yapamıyorum.Portta bir sorun mu var acaba? Hoparloru on porta takip deneseniz olur mu?
Ayrıca şimdi bilgisayarı kapatmam lazım tam kapatırken yazdınız sonra yazabilirim kusura bakmayın.Cok ilginc bir vaka hocam, gercekten en ufak bir fikrim yok.Şimdi hoparlörü çıkartıp geri taktım kulaklık çalışıyor. Fakat şimdi de hoparlörden ses gelmiyor. ayrıca sadece 1 tane ses aygıtı var yani ikisi arasında seçim yapamıyorum.
Eki Görüntüle 103750 Ayrıca şimdi bilgisayarı kapatmam lazım tam kapatırken yazdınız sonra yazabilirim kusura bakmayın.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-