Neredeyse çoğu şeyi yaptım ancak düzgün bir müzik uygulaması bulmakta zorluk çekiyorum maalesef. Reddit'te birçok kişi basit arayüze sahip local uygulamalar öneriyor ancak gerek çalma listemdeki şarkıların en yüksek kalitede nereden bulunacağını bilmem, gerekse hepsini tek tek yüklemenin getireceği yük beni biraz çekimser bırakıyor. Yine de şu ana kadar incelediklerim şunlar:
Audacious
Feishin (Arayüzü oldukça güzel ama local mı değil mi tam anlayamadım)
Amarok
Fooyin
Dopamine
Strawberry
Quod Libet
Bir de Apple Music yan uygulaması olarak Cider 4 var, arayüzü gerçekten muazzam ancak tam olarak lossless audio destekliyor mu onu çözemedim.
Teşekkürler fikir için ama demek istediğim bu değildi. Arayüz derken müzik amaçlı bir uygulama arayüzüne sahip olmasını istiyorum bir nevi; bu sadece bir media player uygulaması, yanlış anlamadıysam genel olarak.
SpotiFLAC bakabilirsiniz. Spotify sunucularıyla alakası yok, tamamen üçüncü parti ve açık kaynaklı. Şarkıları kayıpsız kaliteli şarkıları Qobuz, Tidal, Amazon Music'ten alıyor.
SpotiFLAC bakabilirsiniz. Spotify sunucularıyla alakası yok, tamamen üçüncü parti ve açık kaynaklı. Şarkıları kayıpsız kaliteli şarkıları Qobuz, Tidal, Amazon Music'ten alıyor.