Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selamlar,

Neredeyse çoğu şeyi yaptım ancak düzgün bir müzik uygulaması bulmakta zorluk çekiyorum maalesef. Reddit'te birçok kişi basit arayüze sahip local uygulamalar öneriyor ancak gerek çalma listemdeki şarkıların en yüksek kalitede nereden bulunacağını bilmem, gerekse hepsini tek tek yüklemenin getireceği yük beni biraz çekimser bırakıyor. Yine de şu ana kadar incelediklerim şunlar:
  • Audacious
  • Feishin (Arayüzü oldukça güzel ama local mı değil mi tam anlayamadım)
  • Amarok
  • Fooyin
  • Dopamine
  • Strawberry
  • Quod Libet
Bir de Apple Music yan uygulaması olarak Cider 4 var, arayüzü gerçekten muazzam ancak tam olarak lossless audio destekliyor mu onu çözemedim.

Önerilerinizi bekliyorum.

SpotiFLAC bakabilirsiniz. Spotify sunucularıyla alakası yok, tamamen üçüncü parti ve açık kaynaklı. Şarkıları kayıpsız kaliteli şarkıları Qobuz, Tidal, Amazon Music'ten alıyor.

Musique kullanıyorum ben flac dinlemek için.
Sanırım Musique kullanacağım ben de ya, çok fazla seçenek var gerçekten, seçim yapmakta zorlanan biri olarak bir tık işkence oluyor benim için :D

SpotiFLAC bakabilirsiniz. Spotify sunucularıyla alakası yok, tamamen üçüncü parti ve açık kaynaklı. Şarkıları kayıpsız kaliteli şarkıları Qobuz, Tidal, Amazon Music'ten alıyor.
En yüksek kalitede indirilmiyor maalesef, sanırım. Onun için sunucu vs. açmak gerekiyor galiba? Sabahtan beri uğraşıyorum ya :D

Son düzenleme: