Recep Baltaş 27 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.273 Makaleler 104 Çözümler 1.606 Beğeniler 46.159 Yer İstanbul Perşembe 21:55 #1 SD kartta artık önizlemeler çalışmıyor. Daha düne kadar çalışıyordu. Dolphin ayarımda sorun yok.
Çözüm Recep Baltaş Cumartesi 16:34 gen2 dedi: SD Karttan kasıt SD kart okuyucusuna takılmış kart değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sorunu çözdüm. Önizlemeler kapanmış bir şekilde. Daha fazla > Görünüm > Önizlemeleri göster seçeneğini devreye alarak çözdüm.
gen2 dedi: SD Karttan kasıt SD kart okuyucusuna takılmış kart değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sorunu çözdüm. Önizlemeler kapanmış bir şekilde. Daha fazla > Görünüm > Önizlemeleri göster seçeneğini devreye alarak çözdüm.
G gen2 14 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 2.281 Cumartesi 11:50 #21 SD Karttan kasıt SD kart okuyucusuna takılmış kart değil mi? Yani bir telefonun SD kart hafızasına USB'den erişmiyorsun? Artı 0 Eksi
SD Karttan kasıt SD kart okuyucusuna takılmış kart değil mi? Yani bir telefonun SD kart hafızasına USB'den erişmiyorsun?
KS KS Recep Baltaş 27 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.273 Makaleler 104 Çözümler 1.606 Beğeniler 46.159 Yer İstanbul Cumartesi 16:34 #22 gen2 dedi: SD Karttan kasıt SD kart okuyucusuna takılmış kart değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sorunu çözdüm. Önizlemeler kapanmış bir şekilde. Daha fazla > Görünüm > Önizlemeleri göster seçeneğini devreye alarak çözdüm. Son düzenleme: Cumartesi 17:07 Artı 0 Eksi Çözüm
gen2 dedi: SD Karttan kasıt SD kart okuyucusuna takılmış kart değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sorunu çözdüm. Önizlemeler kapanmış bir şekilde. Daha fazla > Görünüm > Önizlemeleri göster seçeneğini devreye alarak çözdüm.
RecepBaltasiSevenInsan 41 Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 626 Çözümler 3 Beğeniler 537 Cumartesi 20:19 #23 Recep Baltaş dedi: Evet. Sorunu çözdüm. Önizlemeler kapanmış bir şekilde. Daha fazla > Görünüm > Önizlemeleri göster seçeneğini devreye alarak çözdüm. Eki Görüntüle 268538 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen farkında olmadan F12'ye bastınız hocam. Bir sebepten dolayı F12'yi varsayılan kısayol yapmışlar. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Evet. Sorunu çözdüm. Önizlemeler kapanmış bir şekilde. Daha fazla > Görünüm > Önizlemeleri göster seçeneğini devreye alarak çözdüm. Eki Görüntüle 268538 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen farkında olmadan F12'ye bastınız hocam. Bir sebepten dolayı F12'yi varsayılan kısayol yapmışlar.
KS KS Recep Baltaş 27 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.273 Makaleler 104 Çözümler 1.606 Beğeniler 46.159 Yer İstanbul Pazar 09:08 #24 Peki bu ayar klasör bazlı mı geçerli? Çünkü SD kartta gözükmeyen ön izlemeler masaüstünde gözüküyordu. Artı 0 Eksi
Peki bu ayar klasör bazlı mı geçerli? Çünkü SD kartta gözükmeyen ön izlemeler masaüstünde gözüküyordu.
RecepBaltasiSevenInsan 41 Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 626 Çözümler 3 Beğeniler 537 Pazar 12:50 #25 Recep Baltaş dedi: Peki bu ayar klasör bazlı mı geçerli? Çünkü SD kartta gözükmeyen ön izlemeler masaüstünde gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Sekme bazlı geçerli olabiliyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Peki bu ayar klasör bazlı mı geçerli? Çünkü SD kartta gözükmeyen ön izlemeler masaüstünde gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Sekme bazlı geçerli olabiliyor.
A aes 12 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 633 Çözümler 5 Beğeniler 448 Pazar 12:53 #26 Recep Baltaş dedi: Peki bu ayar klasör bazlı mı geçerli? Çünkü SD kartta gözükmeyen ön izlemeler masaüstünde gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... USB gibi harici medyalar için ayrı bir önizleme seçeneğinin olması lazım. Onu aktive etmeniz gerekiyor. GNOME'da böyle bir özellik var. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Peki bu ayar klasör bazlı mı geçerli? Çünkü SD kartta gözükmeyen ön izlemeler masaüstünde gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... USB gibi harici medyalar için ayrı bir önizleme seçeneğinin olması lazım. Onu aktive etmeniz gerekiyor. GNOME'da böyle bir özellik var.
RecepBaltasiSevenInsan 41 Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 626 Çözümler 3 Beğeniler 537 Pazar 12:57 #27 aes dedi: USB gibi harici medyalar için ayrı bir önizleme seçeneğinin olması lazım. Onu aktive etmeniz gerekiyor. GNOME'da böyle bir özellik var. Genişletmek için tıkla... KDE için gerek yok. Fiziksel cihazlar için her zaman önizleme var. Artı 0 Eksi
aes dedi: USB gibi harici medyalar için ayrı bir önizleme seçeneğinin olması lazım. Onu aktive etmeniz gerekiyor. GNOME'da böyle bir özellik var. Genişletmek için tıkla... KDE için gerek yok. Fiziksel cihazlar için her zaman önizleme var.
KS KS Recep Baltaş 27 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.273 Makaleler 104 Çözümler 1.606 Beğeniler 46.159 Yer İstanbul Pazar 13:16 #28 İşin garip yanı ayarlar içerisinden bütün ayarları sıfırla dememe rağmen bu durum devam etti. Artı 0 Eksi
RecepBaltasiSevenInsan 41 Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 626 Çözümler 3 Beğeniler 537 Pazar 13:49 #29 Recep Baltaş dedi: İşin garip yanı ayarlar içerisinden bütün ayarları sıfırla dememe rağmen bu durum devam etti. Genişletmek için tıkla... Uygulama ayarlarına koymak yerine sol üstteki görünüm ayarlarına koymuşlar. Gizli dosyalarda olduğu gibi. İşe yaramama sebebi bu olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 13:28 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: İşin garip yanı ayarlar içerisinden bütün ayarları sıfırla dememe rağmen bu durum devam etti. Genişletmek için tıkla... Uygulama ayarlarına koymak yerine sol üstteki görünüm ayarlarına koymuşlar. Gizli dosyalarda olduğu gibi. İşe yaramama sebebi bu olabilir.