SD kartta artık önizlemeler çalışmıyor. Daha düne kadar çalışıyordu. Dolphin ayarımda sorun yok.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet.SD Karttan kasıt SD kart okuyucusuna takılmış kart değil mi?
Sorunu çözdüm. Önizlemeler kapanmış bir şekilde.
Daha fazla > Görünüm > Önizlemeleri göster seçeneğini devreye alarak çözdüm.
Evet.SD Karttan kasıt SD kart okuyucusuna takılmış kart değil mi?
Son düzenleme:
RecepBaltasiSevenInsan 40
Üstün
Muhtemelen farkında olmadan F12'ye bastınız hocam. Bir sebepten dolayı F12'yi varsayılan kısayol yapmışlar.Evet.
Eki Görüntüle 268538
Peki bu ayar klasör bazlı mı geçerli? Çünkü SD kartta gözükmeyen ön izlemeler masaüstünde gözüküyordu.
Üstün
Sekme bazlı geçerli olabiliyor.Peki bu ayar klasör bazlı mı geçerli? Çünkü SD kartta gözükmeyen ön izlemeler masaüstünde gözüküyordu.
USB gibi harici medyalar için ayrı bir önizleme seçeneğinin olması lazım. Onu aktive etmeniz gerekiyor. GNOME'da böyle bir özellik var.Peki bu ayar klasör bazlı mı geçerli? Çünkü SD kartta gözükmeyen ön izlemeler masaüstünde gözüküyordu.
Üstün
KDE için gerek yok. Fiziksel cihazlar için her zaman önizleme var.USB gibi harici medyalar için ayrı bir önizleme seçeneğinin olması lazım. Onu aktive etmeniz gerekiyor. GNOME'da böyle bir özellik var.
İşin garip yanı ayarlar içerisinden bütün ayarları sıfırla dememe rağmen bu durum devam etti.
Üstün
Uygulama ayarlarına koymak yerine sol üstteki görünüm ayarlarına koymuşlar. Gizli dosyalarda olduğu gibi. İşe yaramama sebebi bu olabilir.İşin garip yanı ayarlar içerisinden bütün ayarları sıfırla dememe rağmen bu durum devam etti.
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü OBS kaydı sırasında çıkan kırmızı kutu nasıl kapatılabilir?
- RoaringLion
-
-
-
-
-
-