Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.122 Çözümler 9 Beğeniler 2.998 Yer KKTC | Gazimağusa Dün 23:25 #1 Sorum başlıktaki gibi, OS açılınca her şey açılıyor, ayarlar farklı olduğu için bulamadım maalesef. Şimdiden teşekkürler.
Sorum başlıktaki gibi, OS açılınca her şey açılıyor, ayarlar farklı olduğu için bulamadım maalesef. Şimdiden teşekkürler.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.466 Çözümler 15 Beğeniler 960 Yer CachyOS | Redox OS Dün 23:34 #2 Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kapanış > Masaüstü Oturumu > Boş bir oturumla başlat. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:40 Artı 0 Eksi
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.122 Çözümler 9 Beğeniler 2.998 Yer KKTC | Gazimağusa Dün 23:38 #3 Vâveylâ dedi: Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kapanış > Masaüstü Oturumu > Boş bir oturumla başlat. Genişletmek için tıkla... Burası değil mi? Zaten yaptım ancak bir işe yaramadı gibi. Artı 0 Eksi
Vâveylâ dedi: Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kapanış > Masaüstü Oturumu > Boş bir oturumla başlat. Genişletmek için tıkla... Burası değil mi? Zaten yaptım ancak bir işe yaramadı gibi.
L0stl3ss Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 447 Makaleler 12 Çözümler 7 Beğeniler 503 Yer 404 Dün 23:42 #4 Kendiliğinden başlatım kısmı var. Orada da yoksa uygulamanın kendi ayarları üzerinden kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kendiliğinden başlatım kısmı var. Orada da yoksa uygulamanın kendi ayarları üzerinden kapatabilirsiniz.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.466 Çözümler 15 Beğeniler 960 Yer CachyOS | Redox OS Dün 23:45 #5 Ethem Efe dedi: Eki Görüntüle 259155 Burası değil mi? Zaten yaptım ancak bir işe yaramadı gibi. Genişletmek için tıkla... rm -rf ~/.cache/ksession* Bu komutu calistirip deneyin. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Eki Görüntüle 259155 Burası değil mi? Zaten yaptım ancak bir işe yaramadı gibi. Genişletmek için tıkla... rm -rf ~/.cache/ksession* Bu komutu calistirip deneyin.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.122 Çözümler 9 Beğeniler 2.998 Yer KKTC | Gazimağusa 57 dakika önce #6 Vâveylâ dedi: rm -rf ~/.cache/ksession* Bu komutu calistirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir işe yaramadı komut maalesef. Artı 0 Eksi
Vâveylâ dedi: rm -rf ~/.cache/ksession* Bu komutu calistirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir işe yaramadı komut maalesef.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.466 Çözümler 15 Beğeniler 960 Yer CachyOS | Redox OS 49 dakika önce #7 Ethem Efe dedi: Bir işe yaramadı komut maalesef. Genişletmek için tıkla... Daha ne kaldi diye dusundum. Terminale "cd ~/.config/autostart/" yazin, sonra "ls" yazin uygulamalar karsiniza cikacak. Kapatmak istediginizi su komutla girin ornegin "rm spotify.desktop" gibi. yani "rm" yazip "uygulamaAdi.desktop" girin. Benim Cromite engeli yuzunden satir ici kod ozelligi calismiyor, araya alamadim komutlari. Tirnaklari yazmayin yani Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Bir işe yaramadı komut maalesef. Genişletmek için tıkla... Daha ne kaldi diye dusundum. Terminale "cd ~/.config/autostart/" yazin, sonra "ls" yazin uygulamalar karsiniza cikacak. Kapatmak istediginizi su komutla girin ornegin "rm spotify.desktop" gibi. yani "rm" yazip "uygulamaAdi.desktop" girin. Benim Cromite engeli yuzunden satir ici kod ozelligi calismiyor, araya alamadim komutlari. Tirnaklari yazmayin yani
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.122 Çözümler 9 Beğeniler 2.998 Yer KKTC | Gazimağusa 14 dakika önce #8 Vâveylâ dedi: Daha ne kaldi diye dusundum. Terminale "cd ~/.config/autostart/" yazin, sonra "ls" yazin uygulamalar karsiniza cikacak. Kapatmak istediginizi su komutla girin ornegin "rm spotify.desktop" gibi. yani "rm" yazip "uygulamaAdi.desktop" girin. Benim Cromite engeli yuzunden satir ici kod ozelligi calismiyor, araya alamadim komutlari. Tirnaklari yazmayin yani Genişletmek için tıkla... Anladım. Bunu komut dışı sistem ayarlarından yapma yolu yok mu ya? Teker teker uğraşmak istemiyorum açıkçası. Artı 0 Eksi
Vâveylâ dedi: Daha ne kaldi diye dusundum. Terminale "cd ~/.config/autostart/" yazin, sonra "ls" yazin uygulamalar karsiniza cikacak. Kapatmak istediginizi su komutla girin ornegin "rm spotify.desktop" gibi. yani "rm" yazip "uygulamaAdi.desktop" girin. Benim Cromite engeli yuzunden satir ici kod ozelligi calismiyor, araya alamadim komutlari. Tirnaklari yazmayin yani Genişletmek için tıkla... Anladım. Bunu komut dışı sistem ayarlarından yapma yolu yok mu ya? Teker teker uğraşmak istemiyorum açıkçası.