Hiçbir şey eğer oyun oynuyorsanız CachyOS başlangıç ekranında oyun paketlerini kur var kurun hocam oyun için gerekli her şeyi kuruyor Windows gibi bir sürü driver, C++ runtime kurmanıza gerek yok hepsi Kernel'e gömülü.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Çok beğeneceğim gibi hissediyorum. Bakacağız artık, beni de dahil ettiniz ya şuraya, bir şey demiyorum.Hiçbir şey eğer oyun oynuyorsanız CachyOS başlangıç ekranında oyun paketlerini kur var kurun hocam oyun için gerekli her şeyi kuruyor Windows gibi bir sürü driver C++ runtime kurmanıza gerek yok hepsi Kernel'e gömülü.
Çok beğeneceğim gibi hissediyorum. Bakacağız artık, beni de dahil ettiniz ya şuraya, bir şey demiyorum.
Hocam ben arkadaşımı ve annesini Linux'a geçirdim bir daha Windows'a bakmıyorlar şu an.

Ah bizimkiler de ChromeOS sevdalısıHocam ben arkadaşımı ve annesini Linux'a geçirdim bir daha Windows'a bakmıyorlar şu an.![]()
Ethem Efe
Üstün
@kompetankedi @YASEDEM An itibarıyla Linux'dan yazıyorum hepinize, kesinlikle mükemmel bu arada, komutla falan uygulama yüklemek çok daha rahat, onu fark ettim. Ek olarak yapmam gereken ayar var mı yok mu ona bakacağım biraz.
Anlamadığım bir şekilde tarayıcım Brave ve OS Android gözüküyor ama Techolay'da hâlâ.
Anlamadığım bir şekilde tarayıcım Brave ve OS Android gözüküyor ama Techolay'da hâlâ.
YASEDEM
Deneyimli
Hocam şuan Linux ve Firefox gözüküyor.@kompetankedi @YASEDEM An itibarıyla Linux'dan yazıyorum hepinize, kesinlikle mükemmel bu arada, komutla falan uygulama yüklemek çok daha rahat, onu fark ettim. Ek olarak yapmam gereken ayar var mı yok mu ona bakacağım biraz.
Ethem Efe
Üstün
Evet, şimdi düzeldi bende de.
Zen Browser bile Linux için ayrı tasarlanmış sanırım. İnanılmaz akıcı OS, şaka gibi ya, neden daha önce geçmedim ki ben
Tek sorunum fare garip hissettiriyor şu an, sanki Mouse Acceleration açık gibi, kapatma ayarını bulamadım.
Evet, şimdi düzeldi bende de.
Zen Browser bile Linux için ayrı tasarlanmış sanırım. İnanılmaz akıcı OS, şaka gibi ya, neden daha önce geçmedim ki ben?
Tek sorunum fare garip hissettiriyor şu an, sanki mouse acceleration açık gibi, kapatma ayarını bulamadım.
Ayarlar fare fare ivmelendirmesi ayarını kapatın.
Ethem Efe
Üstün
Yok, sorun orada
Aygıt kısmından doğru cihazı seçin hocam.