CachyOS ISO dosyasını CachyOS'in sitesinden indirdim. Sonrasında Fedora'nın ortam yazma aracıyla USB belleğe yazdım. F11 tuşuna basarak bilgisayar açılırken Boot menüsünü açtım ve menüden USB'yi seçtim. Sonra yüklemek için CachyOS'a tıkladım fakat menüye geri döndü. Tıklıyorum, menüye geri dönüyor. Sorun nerede?
Rufus'la yazdırmayı deneyebilir misiniz? Daha önce Fedora'nın aracını kullanmadım ama USB belleğe herhangi bir Linux dağıtıcısını Rufus ile formatlarken de problem yaşamadım.
USB'yi Windows altında Rufus ile veya Linux altında dd aracı ile yazdırmayı ve Secure Boot açıksa kapatmayı deneyin. Ben Rufus ile yazdırdığımda CachyOS sorunsuz boot etmişti. Secure Boot dediğim gibi kapalı olmalı.
Farklı Linux dağıtımı çalıştırabiliyorsanız "gnome-disk-utility" paketiyle Disks programını kurun ve ISO dosyasını bu programla açarak USB belleği seçip yazdırın.
Windows var ise Rufus içerisindeki DD modunu tercih edin.
Issue description I have download cachyOS ISO, wrote it to my USB, booted with it but can't install cachyOS. Operating system Fedora 44 Steps to reproduce the issue Download cachyOS ISO Write to US...
Issue description I have download cachyOS ISO, wrote it to my USB, booted with it but can't install cachyOS. Operating system Fedora 44 Steps to reproduce the issue Download cachyOS ISO Write to US...