Ethem Efe 66 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.534 Çözümler 10 Beğeniler 3.268 Yer KKTC | Gazimağusa 17 Haziran 2026 #1 Selamlar, Native desteği yok sanırsam direkt olarak. Birkaç kod buldum ancak hata verdiler. Yardım edebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Selamlar, Native desteği yok sanırsam direkt olarak. Birkaç kod buldum ancak hata verdiler. Yardım edebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Çözüm brcwn 17 Haziran 2026 KDE Plugin'ini kurmayı denediniz mi? paru -S wallpaper-engine-kde-plugin veya yay -S wallpaper-engine-kde-plugin
KDE Plugin'ini kurmayı denediniz mi? paru -S wallpaper-engine-kde-plugin veya yay -S wallpaper-engine-kde-plugin
brcwn Becerikli Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 72 Çözümler 1 Beğeniler 74 Yer İstanbul 17 Haziran 2026 #2 KDE Plugin'ini kurmayı denediniz mi? paru -S wallpaper-engine-kde-plugin veya yay -S wallpaper-engine-kde-plugin Artı 1 Eksi Çözüm
KDE Plugin'ini kurmayı denediniz mi? paru -S wallpaper-engine-kde-plugin veya yay -S wallpaper-engine-kde-plugin
KS KS Ethem Efe 66 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.534 Çözümler 10 Beğeniler 3.268 Yer KKTC | Gazimağusa 17 Haziran 2026 #3 brcwn dedi: KDE Plugin'ini kurmayı denediniz mi? paru -S wallpaper-engine-kde-plugin veya yay -S wallpaper-engine-kde-plugin Genişletmek için tıkla... New Fork'mu seçmem gerekiyor? Artı 0 Eksi
brcwn dedi: KDE Plugin'ini kurmayı denediniz mi? paru -S wallpaper-engine-kde-plugin veya yay -S wallpaper-engine-kde-plugin Genişletmek için tıkla... New Fork'mu seçmem gerekiyor?
brcwn Becerikli Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 72 Çözümler 1 Beğeniler 74 Yer İstanbul 17 Haziran 2026 #4 Ethem Efe dedi: New Fork'mu seçmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 1 Eksi