Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.973 Çözümler 9 Beğeniler 2.888 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 17:11 #1 Selamlar, Native desteği yok sanırsam direkt olarak. Birkaç kod buldum ancak hata verdiler. Yardım edebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Selamlar, Native desteği yok sanırsam direkt olarak. Birkaç kod buldum ancak hata verdiler. Yardım edebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
brcwn Çalışkan Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 23 Yer İstanbul Bugün 17:17 #2 KDE Plugin'ini kurmayı denediniz mi? paru -S wallpaper-engine-kde-plugin veya yay -S wallpaper-engine-kde-plugin Artı 0 Eksi
KDE Plugin'ini kurmayı denediniz mi? paru -S wallpaper-engine-kde-plugin veya yay -S wallpaper-engine-kde-plugin
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.973 Çözümler 9 Beğeniler 2.888 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 17:20 #3 brcwn dedi: KDE Plugin'ini kurmayı denediniz mi? paru -S wallpaper-engine-kde-plugin veya yay -S wallpaper-engine-kde-plugin Genişletmek için tıkla... New Fork'mu seçmem gerekiyor? Artı 0 Eksi
brcwn dedi: KDE Plugin'ini kurmayı denediniz mi? paru -S wallpaper-engine-kde-plugin veya yay -S wallpaper-engine-kde-plugin Genişletmek için tıkla... New Fork'mu seçmem gerekiyor?
brcwn Çalışkan Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 23 Yer İstanbul Bugün 17:22 #4 Ethem Efe dedi: New Fork'mu seçmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi