Ethem Efe Bilgin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 6.088 Çözümler 13 Beğeniler 3.671 Yer KKTC | Gazimağusa 11 Temmuz 2026 #1 Selamlar. Kopyalama sorunu yaşıyordum. Onu çözdüm ancak şimdi de ekran görüntüsü alma tuşuna basınca gelmesi gereken edit ekranı gelmiyor, görev çubuğunda simgesi çıkıyor ancak kendisinden haber yok. Üstüne tıklamak falan da çözmüyor sorunu maalesef. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Selamlar. Kopyalama sorunu yaşıyordum. Onu çözdüm ancak şimdi de ekran görüntüsü alma tuşuna basınca gelmesi gereken edit ekranı gelmiyor, görev çubuğunda simgesi çıkıyor ancak kendisinden haber yok. Üstüne tıklamak falan da çözmüyor sorunu maalesef. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Obsidian_osf Gelişen Katılım 14 Temmuz 2026 Mesajlar 41 Beğeniler 19 14 Temmuz 2026 #2 Flameshot'ı öneriyorum. Varsayılan ekran görüntüsü alma araçlarından daha iyi çalışıyor. Hem açık kaynaklı hem de oldukça fonksiyonel bir araçtır. Artı 0 Eksi
Flameshot'ı öneriyorum. Varsayılan ekran görüntüsü alma araçlarından daha iyi çalışıyor. Hem açık kaynaklı hem de oldukça fonksiyonel bir araçtır.