Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kulisfy

Uzman
CachyOS'a geçme kararı aldım ancak GNOME animasyonlarının olmadığını fark ettim. Fedora'da normalde penceri küçültüp geri açarken bile bir animasyon çıkıyordu. Bunu CachyOS'da da yapabilir miyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Donanım hızlandırma çalışmıyor olabilir. Ekran kartı sürücünü yeniden kurmayı dene. Bir sorun yoksa eklentilerle animasyon yapabilirsin.
Burn my Windows güzel.
CachyOS'a geçme kararı aldım ancak GNOME animasyonlarının olmadığını fark ettim. Fedora'da normalde penceri küçültüp geri açarken bile bir animasyon çıkıyordu. Bunu CachyOS'da da yapabilir miyim acaba?
Ayarlardan erişilebilirlik kısmına gidin. Animasyonları azalt seçeneği vardı, onu kapatın.

Ayarlardan erişilebilirlik kısmına gidin. Animasyonları azalt seçeneği vardı, onu kapatın.

Hocam erişilebilirlikte öyle bir ayar göremedim ancak terminal komutuyla bir ayarı açmama rağmen yine de olmuyordu onunla düzeleceğini çok sanmıyorum aynı şekilde ince ayarlar (GNOME tweaks)dan animasyonları açmama rağmende çalışmıyor.

Donanım hızlandırma çalışmıyor olabilir. Ekran kartı sürücünü yeniden kurmayı dene. Bir sorun yoksa eklentilerle animasyon yapabilirsin.
Burn my Windows güzel.

Sanırım driverla alakalıydı konuyu açtığımda Linux'u vmden test ediyordum normal bilgisayarıma kurunca animasyonlar düzeldi. Teşekkürler :)