Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selamlar,

CS2 oynarken ses aniden kesiliyor dediğim gibi. İnternette ses sürücüleri ile ilgili bir sorun olduğu yazılmış. Çözmenin bir yolu var mı? Çok fazla sorun yaşıyorum ya, arayüz vs. olarak gerçekten inanılmaz güzel ancak çok fazla sorun var :/ Anlamadığım bir sebepten ötürü genel olarak hassasiyet ile ilgili de bir sorun yaşıyorum.

Oyundan kaynaklı sorun. Ayarlardan ses çıkış aygıtını farklı bir aygıtla değiştirin, ayarlardan çık gir yapıp tekrar kullandığınız aygıta dönün. Çözmesi lazım. Çözmüyorsa çık gir yapmanız gerek maalesef. Ben de yaşıyorum. Genel bir sorun.

Oyundan olduğunu sanmıyorum. 1-2 ay önce ben de yaşadım ses sorununu. Hatta sistemde komple ses gitmişti. Mecbur Windows'a geçmiştim.

Oyundan kaynaklı sorun. Ayarlardan ses çıkış aygıtını farklı bir aygıtla değiştirin, ayarlardan çık gir yapıp tekrar kullandığınız aygıta dönün. Çözmesi lazım. Çözmüyorsa çık gir yapmanız gerek maalesef. Ben de yaşıyorum. Genel bir sorun.
Fare geç tepki veriyor gibi... Tab veya silah menüsü açmışken, fareyi aşağı falan kaydırıp menüyü kapatınca direkt olarak rastgele ışınlıyor fareyi. Tatsız oldu biraz.