Dün uygulama mağazası üzerinden Steam yüklemiştim ama tamamlanmadan iptal etmiştim. Bugün masaüstünde Steam uygulaması var ama masaüstünde bazen takılmalar yaşıyorum yüklediğimden beri. Bu uygulamayı kalıcı olarak nasıl silebilirim? Flatpak mağazasında baktığımda yüklü değil gözüküyor yükle yazıyor sağ köşede.
Detaylar
Kim cevapladı?Reend
Başarılı
Bu sayfada "troubleshoot" kısmındaki 3.2'de verilen adımları uygulayın.Hocam bunda bile hata alıyorum acaba yanlış bişey mi yaptım
Eve geçince deneyeceğim hocam.
Hocam iname kısmını değiştirmem mi gerekli? Fazla Linux bilgim yok çok soru sordum kusura bakmayın. O kodu olduğu gibi yapıştırınca hiçbir tepki vermeden alt satıra geçiyor.
Bu sayfada "troubleshoot" kısmındaki 3.2'de verilen adımları uygulayın.
Hocam iname kısmını değiştirmem mi gerekli? Fazla Linux bilgim yok çok soru sordum kusura bakmayın. O kodu olduğu gibi yapıştırınca hiçbir tepki vermeden alt satıra geçiyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
https://archive.cachyos.org/archive/ üzerinden sisteminize göre, verdiginiz çıktıdaki aynı sürüme ait
Daha sonra aşağıdaki komutu girerek database'i düzeltmeyi deneyin:
(Yukarıda bahsettiğim paketin adına göre yazdım komutu)
Eğer bunu yaparken aynı veya benzer bir hata alırsanız,
Komutu girdikten sonra, sistemi güncellemeyi deneyin.
Sistemi güncelledikten sonra, "yarıda kesdiğiniz" yükleme işleminden arta kalan paketlerin
wine-cachyos-opt paketini indirin. (Paylaştığınız görsellere göre bu olmalı)Daha sonra aşağıdaki komutu girerek database'i düzeltmeyi deneyin:
pacman -U --dbonly wine-cachyos-2:10.0.20250520-2-x86_64.pkg.tar.zst(Yukarıda bahsettiğim paketin adına göre yazdım komutu)
Eğer bunu yaparken aynı veya benzer bir hata alırsanız,
/var/lib/pacman/local/ dizini üzerinden hatayı aldığınız wine-cachyos-2:10.0.20250520-2 dizinini silin, ardından komutu tekrar çalıştırın.Komutu girdikten sonra, sistemi güncellemeyi deneyin.
Hocam bunda bile hata alıyorum acaba yanlış bişey mi yaptım
Sistemi güncelledikten sonra, "yarıda kesdiğiniz" yükleme işleminden arta kalan paketlerin
pacman -Qdt komutunun çıktısında listelenip listelenmediğini kontrol edip, listeleniyorsa teker teker pacman -Rcns $package formatını kullanarak dikkatli bir şekilde temizleyebilirsiniz.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-