Bütçe
35.000 TL

ytsg1

Çalışkan
Merhabalar. İş için kullanacağım bir laptop arıyorum. Oyun oynamak için masaüstü bir sistemim var. Laptop üzerinden SolidWorks, AutoCAD, ANSYS, CATIA ve MS Office uygulamalarını kullanacağım. Programlarda herhangi bir sorun yaratmayacak ve pilde kullanım süresi üzmeyen bir laptop almak istiyorum. 35.000 TL bütçem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba. İş için kullanacağım bir laptop arıyorum. Oyun oynamak için masaüstü bir sistemim var. Laptop üzerinden SolidWorks, AutoCAD, Ansys, catıa ve ms Office uygulamalarını kullanacağım. Programlarda herhangi bir sorun yaratmayacak ve pilde kullanım süresi üzmeyen bir laptop almak istiyorum. 35.000 TL bütçem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Pil ömrü planlanıyorsa ikinci el M3 Air bulunabilir.

35.000TL bütçeye 42.000TL cihaz atmışsınız... Alınmaz ayrıca. Victus 15 serisinin panelleri kötü, termal iletimi de berbat seviyelerde üstüne bir de şirket politikaları var. Garanti servisleri de BDH Bilişim.
Gördüğünüz gibi, 2 fan yan yana olduğu için de tıkanması kolay oluyor. 2 bakır boru ile soğutulduğu için de termal iletimi berbat.

1771837343467.webp

İkinci elden güzel Nitro 5 cihazlar buluruz.
Mesela,

Ancak bu denli performanslı cihazlarda pek batarya ömrü beklemeyin.

Paylaştığım Victus'u kullanan bir arkadaşım önerdi. Dahili grafik kartı ile kullandığı zaman 3-4 saate yakın bir kullanım süresi elde ediyormuş. Oyun oynamayacağım ve sürekli yanımda gezdireceğim için hem çok fazla prize bağlı kalmak istemiyorum hem de minimum 2-3 saat şarja takmadan çalışabileceğim bir şey arıyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim bu arada fakat taksitle alacağım için ikinci el bir cihaz alamam. Peki altta paylaştığım tarzda herhangi bir iş bilgisayarı isteklerimi karşılar mı acaba?