A ayanokoji Becerikli Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 133 Beğeniler -100 2 Ağustos 2025 #1 Müşteri hizmetleri olmak istiyorum. Üniversite Okuyarak olursam ekstradan diğer lise mezunlarının önüne geçerim ve sosyal statüm olur. Ayrıca en azından okumuş olurum. Sizce önü açık mı?
Müşteri hizmetleri olmak istiyorum. Üniversite Okuyarak olursam ekstradan diğer lise mezunlarının önüne geçerim ve sosyal statüm olur. Ayrıca en azından okumuş olurum. Sizce önü açık mı?
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.048 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.333 2 Ağustos 2025 #2 Yıllardır tavsiye ederim. Her yerin çağrı merkezi var artık. Bence önü açık. Türkiye'de AI ile rahat rahat değiştirilebileceğini sanmıyorum. 'YKS'de herhangi bir bölüme yetecek düzeyde sıralama yapsaydınız hangi bölümü tercih ederdiniz?' konusundaki mesaj 31 Mayıs 2024 Çağrı merkezi hizmetleri.
Yıllardır tavsiye ederim. Her yerin çağrı merkezi var artık. Bence önü açık. Türkiye'de AI ile rahat rahat değiştirilebileceğini sanmıyorum. 'YKS'de herhangi bir bölüme yetecek düzeyde sıralama yapsaydınız hangi bölümü tercih ederdiniz?' konusundaki mesaj 31 Mayıs 2024 Çağrı merkezi hizmetleri.
KS KS A ayanokoji Becerikli Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 133 Beğeniler -100 2 Ağustos 2025 #3 Vavien. dedi: Yıllardır tavsiye ederim. Her yerin çağrı merkezi var artık. Bence önü açık. Türkiye'de AI ile rahat rahat değiştirilebileceğini sanmıyorum. 'YKS'de herhangi bir bölüme yetecek düzeyde sıralama yapsaydınız hangi bölümü tercih ederdiniz?' konusundaki mesaj 31 Mayıs 2024 Çağrı merkezi hizmetleri. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Dört yıl sonra seçeceğim.
Vavien. dedi: Yıllardır tavsiye ederim. Her yerin çağrı merkezi var artık. Bence önü açık. Türkiye'de AI ile rahat rahat değiştirilebileceğini sanmıyorum. 'YKS'de herhangi bir bölüme yetecek düzeyde sıralama yapsaydınız hangi bölümü tercih ederdiniz?' konusundaki mesaj 31 Mayıs 2024 Çağrı merkezi hizmetleri. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Dört yıl sonra seçeceğim.
5 573 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 562 Çözümler 4 Beğeniler 361 2 Ağustos 2025 #4 Kolay iş bulursun ancak maaşı asgari ücretin bir tık üstünde ve bence yetersiz.