Bu güzel hocam tam benlik.Clipper markasının güzel ürünleri var ama tasarımları hoşunuza gider mi bilmiyorum.
![]()
Clipper Gümüş Jet Pürmüzlü Çakmak 1300C Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Clipper Gümüş Jet Pürmüzlü Çakmak 1300C yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Güzel duruyor.Şu çok pahalı güzel![]()
NRDLİFE Kişiye Özel İsim Baskılı Özel Yapım Saatli Çakmak Turbo Işıklı Rüzgara Dayanıklı Çakmak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NRDLİFE Kişiye Özel İsim Baskılı Özel Yapım Saatli Çakmak Turbo Işıklı Rüzgara Dayanıklı Çakmak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Bunlar da iyi kaliteli de biraz pahalı gibi hocam. İki çakmasa veya gazı dolduğu halde yanmasa sinirden kıracağım zaten fazla para vermek istemiyorum.Bende bir ara şu zippo vardı ama sattım.
![]()
Zippo Türkiye Resmi Web Sitesi
Orijinal Zippo windproof rüzgar geçirmez çakmakları satın alın; Klasik, pipo veya Slim®; yeni bir bütan uç veya şarj edilebilir çakmak ucu da ekleyin! Bütan veya şarj edilebilir Mum Çakmakları, yeniden doldurulabilir veya şarj edilebilir El Isıtıcısı, güneş gözlüğü ve deri ürünler satın alın.www.zippo.com.tr
Bunun çakmasını bulup alabilirsiniz. Zippo’lara ilgi duyan biri olarak sattığım için çok pişmanım. Bir tane daha krom orijinal Zippo var Che Guevara baskılı, o da güzel.