Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Destekle iletişime geçmeniz gerekiyor hocam.
Ayrıca benden size öneri, bütün doğrulama yöntemlerini açın ve bir malware temizleme aracı ile tam tarama yapın.
Merhaba, Epic Games hesabım çalındı. Birkaç gün sonra geri aldım ama içindeki GTA V ve Red Dead Redemption 2 oyununa giremiyorum. Bilmediğim bir mailden şifre istiyor, ne yapmalıyım? Yardım edin.
Eki Görüntüle 185412
Ayrıca benden size öneri, bütün doğrulama yöntemlerini açın ve bir malware temizleme aracı ile tam tarama yapın.
Gerekli maili yazdım. Tüm gün konuştu, olmadı ama onlar çözüldü olarak konuyu kapattılar. Ne yazmalıyım peki? RDR2 oyununu satın aldım ama karakter bile oluşturmadım, isim felan koymamıştım. Çalan kişi kendi mailini yazmış, o yüzden hep şifre istiyor.
MarcusKane
Başarılı
Epic desteğe mi başvurdunuz Rockstar'a mı? Epic pek yardımcı olamuyor çünkü.
MarcusKane
Başarılı
Epic tam bir fiyasko bu konularda maalesef. Yakın zamanda Killing Floor 3 için aynı mücadeleyi verdim. O da Tripwire Interactive'e yönlendirip saldı. Onlarla da çözemedim maalesef. Ama Rockstar'ın da eğer o tür ticket açıp takibini yapabileceğin bir sistemi var ise şansını denemekte yarar var.İlk önce Epic Games'le görüştüm onlar Rockstar'a yönlendirdi olayım çözülmeden çözüldü olarak kapattılar konuyu.
RockStar games desteğe yazın. Bi ara hesabımın 2 doğrulama kodunun Qr kodunu unutuo telefonu sıfırladım ve kod olmadığı için giriş yapamadım. Giriş yapamadığım için kodu sıfırlama yapamadım derken döngüye girdim. Sonra RockStar desteğe ingilizce şekilde şunu yazdım : "Eski cihazımda doğrulama kodu vardı ancak o şuan kırıldı yeni cihazimda çift doğrulama koduna erişemiyorum." Dedim. Birde sadece gta5 olduğunu gmailimi hesap şifremi kullanıcı adımı levelimi vs soyledim hesap benim olduğuna inandirmak icin bunları söyledim 2 gun sonra bir mail geldi bir üst makama bildirdik diye. 2 3 gün daha sonra mailde doğrulama kodumu kaldırıldı dedi ve girdim hesaba. Baya ilgili bir ekip. Kesinlikle dene.İlk önce Epic Games'le görüştüm onlar Rockstar'a yönlendirdi olayım çözülmeden çözüldü olarak kapattılar konuyu.
Bu arada bu hesap benimdi kendi kartımla aldım. Eğer gidipte ikinci el sitelerden hesap alırsan hesabin 1haftaya geri alınır sen sitede siparişi onayladıktan sonra. (Tecrübeyle sabit 2 hesap kaptirdim) Çünkü satin alinan kart bilgileri onlarin. Böylece kart bilgilerimi verip hesabi geri aliolar. Aman dikkat. Az bişey fazla verin orjinal kendiniz steamden alın. Yoksa patlio satış yapam sitelerden almayın.RockStar games desteğe yazın. Bi ara hesabımın 2 doğrulama kodunun Qr kodunu unutuo telefonu sıfırladım ve kod olmadığı için giriş yapamadım. Giriş yapamadığım için kodu sıfırlama yapamadım derken döngüye girdim. Sonra RockStar desteğe ingilizce şekilde şunu yazdım : "Eski cihazımda doğrulama kodu vardı ancak o şuan kırıldı yeni cihazimda çift doğrulama koduna erişemiyorum." Dedim. Birde sadece gta5 olduğunu gmailimi hesap şifremi kullanıcı adımı levelimi vs soyledim hesap benim olduğuna inandirmak icin bunları söyledim 2 gun sonra bir mail geldi bir üst makama bildirdik diye. 2 3 gün daha sonra mailde doğrulama kodumu kaldırıldı dedi ve girdim hesaba. Baya ilgili bir ekip. Kesinlikle dene.