Çalışacak bir şey bulamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Michael MYERS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 703
2 yılda. Bu yıl Bilgi Sarmal, Orijinal ve Eyüp B çözdüm daha fazla çözmeyeceğim.
Hocam yetişir mi kalan 2 ayda? En azından Orijinal ve Eyübü bitirebilsem iyi olur. 30 soruda 25 civarı yapmam lazım.

Hocam yetişir mi kalan 2 ayda? En azından Orijinal ve Eyübü bitirebilsem iyi olur. 30 soruda 25 civarı yapmam lazım.
AYT Matematik adına yetişir mi çok uçuk bir soru. Konular biter. Ama AYT Matematiğin konudansa çok fazla farklı soru görmeye dayalı olduğunu düşünüyorum. Geometriye yüklen bakmadıysan.

Yapamadığın soruların üstüne gittiğine hiçbir ilerleme olmadığını söylüyorsun fakat yanılıyorsun bir soruyu yanlış yapmak ile kalem oynatamamak arasında dağlar kadar fark var. Sadece devam et iyi çalışmalar.

AYT Matematik adına yetişir mi çok uçuk bir soru. Konular biter. Ama AYT Matematiğin konudansa çok fazla farklı soru görmeye dayalı olduğunu düşünüyorum. Geometriye yüklen bakmadıysan.
Hocam ondan özel ders alacağım zaten. Şu an -10 netle başlıyorum resmen.

Geometriye de bak derim sadece matematik kısmına bakmaktansa. AYT geometrinin bir kısmını üçgenler oluşturuyor. Üçgen temeli atarsan hem TYT'den hem AYT'den net toplarsın. Hatırladığım kadarıyla TYT matematiğin kötüydü.

Kaç aydır böyle çalışıyorsun?

Evet kötü 30 soruda 15 net ancak.

Evet kötü 30 soruda 15 net ancak.

Hocam kimseyi dinleme çalış calisabildigin kadar. Belki 15 net sen istediğin bölümü kazandıktan sonra önemli değil. Herkes nedense her şeyi 40 üzerinden hesaplıyor. 80 gün çalış adam gibi istediğin yer büyük ihtimalle gelir. En azından OBP'en kırık degil benim gibi. Bende fazla çalışmadım. Olabilir hayat. Benim de maddi manevi sorunlarım vardi. Seninde oturup benimle 80 gün calismani tavsiye ediyorum. Sonunda belki kazanılır.

Bende de benzer bir bıkkınlık var. Bitse de gitsek modundayım çok fazla. Bende aynı sizin gibi denemelere devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…