Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 28 Ekim 2025 #11 SunseTTime dedi: Kasa yerini ölçtüm 60cm. Benim kasa boyutu için fazlası ile yeterli, hatta boşluk bile var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam benim kasa boyutuda 50cm yeterliymiş, firmaya ulaştım kargolar perşembe günü alım yapacakmış. Perşembe sabahı bende sipariş edeceğim. Sağ olun.
SunseTTime dedi: Kasa yerini ölçtüm 60cm. Benim kasa boyutu için fazlası ile yeterli, hatta boşluk bile var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam benim kasa boyutuda 50cm yeterliymiş, firmaya ulaştım kargolar perşembe günü alım yapacakmış. Perşembe sabahı bende sipariş edeceğim. Sağ olun.
SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.405 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.289 Yer Fethiye 28 Ekim 2025 #12 Mr. Falcon dedi: Teşekkürler hocam benim kasa boyutuda 50cm yeterliymiş, firmaya ulaştım kargolar perşembe günü alım yapacakmış. Perşembe sabahı bende sipariş edeceğim. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, güle güle kullanın.
Mr. Falcon dedi: Teşekkürler hocam benim kasa boyutuda 50cm yeterliymiş, firmaya ulaştım kargolar perşembe günü alım yapacakmış. Perşembe sabahı bende sipariş edeceğim. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, güle güle kullanın.
KS KS R rauay Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 657 Beğeniler 72 29 Ekim 2025 #13 125 genişlik çok az 2 monitör zor sıgar.