Bodrum'da çalıştığım club Dedeman Otel'de staj görmeme rağmen aşırı iyi dönüşler aldım, yetkililerim benimle gurur duyuyordu.
Ön büro tarafında çalıştığım bu süreçte neredeyse her işi yaptım. Gerektiğinde bellboyluk, gerektiğinde resepsiyon.
Sonucunda ise ayın personeli seçildim.
Ne düşünüyorsunuz? Kariyerime ne kadar yön verir bu?

Staj sonrasi orada ise girmek istersen etkisi olur kesinlikle ama ayin personelinin baska ne etkisi olur pek bilemedim. Neticede Burger King veya Mc gibi yerlerde de ayin personeli oluyor ama pek bir etkisi olmuyor kariyer basamagi anlaminda.

Tebrik ederim, Türkiye'de bir şey anlam ifade etmeyen şey. Emeğinin karşılığı olmadığı gibi ayın personeli seçilmenin de anlamı yok.

Ayın personeli oldun gel sana ünvan verelim ama maaşın aynı kalacak ya da %5-10 artacak falan derler. Milleti az parayla sanal title'lar ile böyle uyutuyorlar işte, parası az ama ünvanı bol olan bunun acısını altındakilere terör estirerek çıkarıyor.

"Bana ünvan vermeyin, BANA PARA VERİN" de, bu kadar yağlıyorlar madem pamuk eller cebe.

Pek etkisi olmaz. Sizin üstünüzde çalışan uyanıklar varsa daha çok iş kitlerler. Özel sektörde böyle maalesef.