• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

"Çalıştırdığın AMD yazılımı sürümü, yüklü olan AMD sürücüsü ile uyumlu değil" hatası

Picky

Uzman
Bu uyarı nedir arkadaşlar? Eski stabil bir sürücü kurdum, onu kullanmak istiyorum ancak izin mi vermiyor AMD anlamadım. Yoruyor bu AMD ya.

Bu uyarı nedir arkadaşlar? Eski stabil bir sürücü kurdum, onu kullanmak istiyorum ancak izin mi vermiyor AMD anlamadım. Yoruyor bu AMD ya.

Eki Görüntüle 240624

Güncel Adrenalin ile eski Driver sürümü beraber kullandırtmıyor, şeklinde algıladım. Eski Driver kurma sebebin nedir? Güncelde sorun mu mevcut? 9070 XT için bir kıyas edin, @TechMad ve @Haluk Albayrak yardımcı olacaktır. Sendeki kart hangisiydi? @Picky

MSI RX 6800. En güncel şu an kaç bakmadım ama güncelde sorun yaşamıştım o yüzden eski bir sürücü kurdum.

Eş zamanlı Adrenalin güncel olsun, Driver 1 yıl önceki sürüm olsun, dersen muhtemelen izin vermeyecek. Adrenalin'e ihtiyaç duyuyorsan tabii.
Hocam sürücü ve Adrenalin ayrı mı? Yani ben program ekle/kaldır kısmına baktığımda sadece "AMD Software" yüklü görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…