Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Bu uyarı nedir arkadaşlar? Eski stabil bir sürücü kurdum, onu kullanmak istiyorum ancak izin mi vermiyor AMD anlamadım. Yoruyor bu AMD ya.
Eki Görüntüle 240624
Güncel Adrenalin ile eski Driver sürümü beraber kullandırtmıyor, şeklinde algıladım. Eski Driver kurma sebebin nedir? Güncelde sorun mu mevcut? 9070 XT için bir kıyas edin, @TechMad ve @Haluk Albayrak yardımcı olacaktır. Sendeki kart hangisiydi? @Picky
Picky
Uzman
MSI RX 6800. En güncel şu an kaç bakmadım ama güncelde sorun yaşamıştım o yüzden eski bir sürücü kurdum.Güncel Adrenalin ile eski Driver sürümü beraber kullandırtmıyor, şeklinde algıladım. Eski Driver kurma sebebin nedir? Güncelde sorun mu mevcut? 9070 XT için bir kıyas edin, @TechMad ve @Haluk Albayrak yardımcı olacaktır. Sendeki kart hangisiydi? @Picky
- Makaleler
- 1
MSI RX 6800. En güncel şu an kaç bakmadım ama güncelde sorun yaşamıştım o yüzden eski bir sürücü kurdum.
@X99 İlgilenir misin? Adrenalin güncel hali, eski Driver desteği yok muhtemelen.
- Makaleler
- 1
Güncel versiyonu kurmak zorundayım o zaman doğru mu?
Eş zamanlı Adrenalin güncel olsun, Driver 1 yıl önceki sürüm olsun, dersen muhtemelen izin vermeyecek. Adrenalin'e ihtiyaç duyuyorsan tabii.
En günceli 26.3.1 sürümü denediniz mi?MSI RX 6800. En güncel şu an kaç bakmadım ama güncelde sorun yaşamıştım o yüzden eski bir sürücü kurdum.
Picky
Uzman
Hocam sürücü ve Adrenalin ayrı mı? Yani ben program ekle/kaldır kısmına baktığımda sadece "AMD Software" yüklü görünüyor.Eş zamanlı Adrenalin güncel olsun, Driver 1 yıl önceki sürüm olsun, dersen muhtemelen izin vermeyecek. Adrenalin'e ihtiyaç duyuyorsan tabii.
- Makaleler
- 1
Hocam sürücü ve Adrenalin ayrı mı? Yani ben program ekle/kaldır kısmına baktığımda sadece "AMD Software" yüklü görünüyor.
Evet, Software olarak kuracak mecburen paket. Bunu bir deneyin, güncelde sıkıntı varsa tekrardan kontrol ederiz.
@X99 ilgilenir misin? Adrenalin güncel hali, eski driver desteği yok muhtemelen.
Şu an kullandığı sürücüyü DDU ile kaldıracak, sistemin istediği sürümü kuracak eski ya da sondan bir öncesi hangisi uygunsa, son güncel olan sıkıntı çıkarıyor demek ki.