"Çalıştırdığın AMD yazılımı sürümü, yüklü olan AMD sürücüsü ile uyumlu değil" hatası

Picky

Uzman
Bu uyarı nedir arkadaşlar? Eski stabil bir sürücü kurdum, onu kullanmak istiyorum ancak izin mi vermiyor AMD anlamadım. Yoruyor bu AMD ya.

Güvenli modda DDU ile sil tamamen GPU Driver kısmını, monitör Driver'ını vs. de siliyor ama. Sonrasında kurman gerekir, bilgin olsun.
Monitörümün bir driveri var mı onu bilmiyorum açıkçası. 9-10 yıllık monitör.

Kökten silsin AMD'yi, daha iyi. AMD sorun üstüne sorun.
Şu an varya hocam Hepsiburada üzerinden peşin fiyatına 9 taksit INNO3D X3 OC almamak için zor sabrediyorum

Monitörün hoparlörü vs. kullanıyorsan sıkıntı yaşarsın, Driver'dan tekrardan kurman lazım. HD Audio dahil siliyor bu program, onun haricinde monitör Driver ayreten kurduysan onu da siliyor. Sen kurmadıysan sorun yok. @Picky Kalıntı bırakmıyor yani. Güvenli modda gerçekleştir.

Şu an varya hocam Hepsiburada üzerinden peşin fiyatına 9 taksit INNO3D X3 OC almamak için zor sabrediyorum

Geç siparişi gitsin, 6800 ile uğraşılmaz. 9800X3D ile zaten yeterince uğraşmadın mı? 50 sayfalık konu var.

Yonga seti için gerekli olabiliyor bu kısım, emin değilim. Default hali neyse öyle kalsın. Sonrasında çipset kurman gerekir senin, 9800X3D var. Güncel değilse çipsetin, bunu da silsin. Bu klasör ortak.

Bu klasörü de silsin, buradan en güncel halini kur. ASUS sitedeki 1 yıl önceki sürüm, tarihe aldanma oradaki:

İfadeler: X99
Sürücüyü kurarken chipset de kurdu hocam, galiba var mış güncelleme. Silmedim, o seçeneği işaretlemedim. Şimdi gördüm son mesajınızı.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD sürücü kurulumunda çok bilgisi olmayan normal kullanıcıların harbi başı dertte, AMD BMW gibi sürekli ilgi istiyor hocam @Ayhan Dönmez.

AMD kullanmayalı çok uzun yıllar oldu GPU tarafında, şu X3D belası olmasaydı AMD asla bulaşmayacaktım zaten. 3 yılımı çöp etti AMD'nin X3D işlemcileri. Hem anakart tarafı MSI-ASRock vs. sorun, uğraştırdı. Hem de çoğu oyunda Drop vs. mevcuttu. 14700K'dan AMD X3D geçtiğinde direkt olarak anlıyorsun zaten sorunları bir bir. Intel+NVIDIA kombosunda neredeyse tek bir sorun dahi yoktu. Intel keşke az dikkatli olaydı da bizi AMD'ye muhtaç etmeseydi. Ne diyelim, olacağı var mış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…