alperer2442

Çalışkan
Biraz uğraş ve araştırma sonucu oyun olmasa da bir CoD2 modu buldum. Eklentinin sayfasına girdim ve indirme tuşunu aradım fakat nafile, oyun veya CoD2 modu yok. Acaba yapımcılar yayınlamadı mı diyeceği ama. Mod-dB Sayfasına baktım baktım yok. Birileri yardımcı olabilirse sevinirim.
WW1 Havasını yaşayarak bir oyun oynamak istiyorum ve sanırım istediğimi de buldum. Ama indirme bağlantısını bulmadım. Bana birisi yardımcı olabilir mi? Modu nereden indirebilirim? (Call of Duty: 1914 nereden indirilir? (CoD2 Modu) )

Yapımcıların sayfası: Call of Duty: 1914 mod

Yorumlara bakarsan mod hiç çıkmamış ve çıkmadan ölmüş.

Yorumlara bakarsan mod hiç çıkmamış ve çıkmadan ölmüş.

Peki Recep hocam, alternatifi var mı ? (Call of Duty modu veya bir oyun ?)

Battlefield 1, isonzo, over the top: Wwı, verdun.

Teşekkür ederim. Onlara bende bir göz attım ama maalesef benim bilgisayarım onları açabilecek güçte değil. Başka bir seçenek veya çözüm yolu var mı? Eğer varsa güzel olur açıkçası. Çünkü sürekli WW2 oynamaktan sıkıldım.(CoD2, CoD1, CoD World at War vs)

Teşekkür ederim. Onlara bende bir göz attım ama maalesef benim bilgisayarım onları açabilecek güçte değil. Başka bir seçenek veya çözüm yolu var mı? Eğer varsa güzel olur açıkçası. Çünkü sürekli WW2 oynamaktan sıkıldım.(CoD2, CoD1, CoD World at War vs)

GeForce NOW satın alın.

Veya Xbox Cloud gaming.