Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

glados

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, elimde eski bir bilgisayar var, şimdilik bununla idare etmek zorundayım. Başlıktan da gördüğünüz gibi Call of Duty 4 Modern Warfare (2007'de çıkan) oyununu indirdim fakat oyunu açtığımda (Video Card or driver doesn't Support UBYTE4N vertex data) diye bir hata veriyor, görselde ekleyeceğim. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Birkaç video izledim. Bir klasörde d3d9.dll vardı, onu da indirip oyun klasörüne attım ama sonuç gene aynı. Nasıl çözeceğim bu hatayı, yardımcı olur musunuz lütfen?

Sistem özellikleri:
  • Ekran kartı: Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family Intel(R) GMA 3100
  • RAM: 3GB RAM
  • İşlemci: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz (2 CPUs), ~1.8GHz
  • Windows sürümü: Windows 7 Professional 64-bit

Dosya Ekleri

• codmwhata.webp
    codmwhata.webp
    51 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Zannediyorum ki ekran kartınız yok, varsa da, var olan desteklemiyor ya da uyumlu değil diye aldığınız bir hata bu.

Video kartı veya sürücü UBYTE4N vertex verisini desteklemiyor" şeklinde bir hata mesajıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, video kartınızın veya sürücünüzün oyunun grafik gereksinimleriyle uyumlu olmadığı anlamına gelir. Daha fazla detay için:

Sanal ortamda ekran kartınız var mış gibi gösteren programlar var ama zahmetli ve biraz karışık işler, iyi sonuçlanacağını da sanmıyorum. Önerim, sisteminizi upgrade edin.
Zannediyorum ki ekran kartınız yok, varsa da, var olan desteklemiyor ya da uyumlu değil diye aldığınız bir hata bu.

Video kartı veya sürücü UBYTE4N vertex verisini desteklemiyor" şeklinde bir hata mesajıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, video kartınızın veya sürücünüzün oyunun grafik gereksinimleriyle uyumlu olmadığı anlamına gelir. Daha fazla detay için:

Sanal ortamda ekran kartınız var mış gibi gösteren programlar var ama zahmetli ve biraz karışık işler, iyi sonuçlanacağını da sanmıyorum. Önerim, sisteminizi upgrade edin.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, elimde eski bir bilgisayar var, şimdilik bununla idare etmek zorundayım. Başlıktan da gördüğünüz gibi Call of Duty 4 Modern Warfare (2007'de çıkan) oyununu indirdim fakat oyunu açtığımda (Video Card or driver doesn't Support UBYTE4N vertex data) diye bir hata veriyor, görselde ekleyeceğim. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Birkaç video izledim. Bir klasörde d3d9.dll vardı, onu da indirip oyun klasörüne attım ama sonuç gene aynı. Nasıl çözeceğim bu hatayı, yardımcı olur musunuz lütfen?

Sistem özellikleri:
  • Ekran kartı: Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family Intel(R) GMA 3100
  • RAM: 3GB RAM
  • İşlemci: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz (2 CPUs), ~1.8GHz
  • Windows sürümü: Windows 7 Professional 64-bit
Çözebildiniz mi?

Merhaba,

Sorununuz konu içerisinde verilen cevaplar sayesinde çözüldüyse, mesajı çözüm olarak seçiniz. Sorunu siz kendiniz çözümlediyseniz çözümü mümkün olduğunca detaylı olarak yazınız. Sorun devam ediyorsa sorunun devam ettiğini konu içerisinde belirtiniz.

İyi Sosyaller.

Artı -1 Eksi