10710

Uzman
Yer
富士山(Mount Fuji)
Merhaba arkadaşlar,

Oyunu Xbox Game Pass üzerinden bugün indirdim. Oyunu hem yönetici olarak hem de normal bir şekilde açmayı denedim ancak nafile. Bilgisayarda önceden hem GoodbyeDPI hem de GoodbyeDPI Turkey versiyonu vardı, her ikisini de kaldırdım. Bu yöntemle oyunun hiç tepki vermeden kapanmasını halletmiştim, ancak şimdi de bu hata karşıma çıkıyor.

Sistem özelliklerim.
  • R5 6600H Ryzen işlemci.
  • RTX 3050 mobil.
  • 8 GB RAM.
  • 180 GB'a yakın boş alan.
Ekran görüntüsü 2025-05-11 113454.webp

Merhaba arkadaşlar,

Oyunu Xbox Game Pass üzerinden bugün indirdim. Oyunu hem yönetici olarak hem de normal bir şekilde açmayı denedim ancak nafile. Bilgisayarda önceden hem GoodbyeDPI hem de GoodbyeDPI turkey versiyonu vardı, her ikisini de kaldırdım. Bu yöntemle oyunun hiç tepki vermeden kapanmasını halletmiştim, ancak şimdi de bu hata karşıma çıkıyor.

Sistem özelliklerim.
  • R5 6600H Ryzen işlemci.
  • RTX 3050 mobil.
  • 8 GB RAM.
  • 180 GB'a yakın boş alan.
Eki Görüntüle 147348

Yönetici olarak çalıştırmayı ve Görev Yöneticisi'nden yüksek öncelik atayarak çalıştırmayı deneyebilir misiniz?
Bunlar sorununuzu çözmezse oyunu silip tekrar indirebilir misiniz? Oyun dosyaları hatalı kurulmuş olabilir.

Bu hata genelde bozuk exe dosyasından kaynaklanıyor. Dosya doğrulaması yapar mısın?
Yönetici olarak çalıştırmayı ve Görev Yöneticisi'nden yüksek öncelik atayarak çalıştırmayı deneyebilir misiniz?
Bunlar sorununuzu çözmezse oyunu silip tekrar indirebilir misiniz? Oyun dosyaları hatalı kurulmuş olabilir.
İşe yaramadı maalesef hocalarım. Silip yüklemek dışında başka çözüm yok mudur acaba?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-05-11 saat 17.44.17_36107bee.webp
    WhatsApp Görsel 2025-05-11 saat 17.44.17_36107bee.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme: