Z ZORBEY07 Becerikli Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 194 Beğeniler 42 17 Nisan 2025 #1 Sağlam ve uygun fiyata nereden satın alabilirim? Battlefield 1'de olduğu gibi multiplayeri keyifli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2025
Sağlam ve uygun fiyata nereden satın alabilirim? Battlefield 1'de olduğu gibi multiplayeri keyifli mi?
Alperr71 Çalışkan Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 93 Beğeniler 45 17 Nisan 2025 #2 ZORBEY07 dedi: Sağlam ve uygun fiyata nereden satın alabilirim? Battlefield 1'de olduğu gibi multiplayeri keyifli mi? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass alarak COD BO 6 ve birçok güzel oyuna erişebilirsin aylık abonelik 200 TL gibi ucuz bir rakam.
ZORBEY07 dedi: Sağlam ve uygun fiyata nereden satın alabilirim? Battlefield 1'de olduğu gibi multiplayeri keyifli mi? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass alarak COD BO 6 ve birçok güzel oyuna erişebilirsin aylık abonelik 200 TL gibi ucuz bir rakam.
D Deni Z Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Beğeniler 393 17 Nisan 2025 #3 Multiplayerı oldukça keyifli. Arkadaşın dediği gibi en ucuza Game Pass ile erişebilirsiniz, ayrıca Game Pass'in verdiği diğer oyunları da oynarsınız.
Multiplayerı oldukça keyifli. Arkadaşın dediği gibi en ucuza Game Pass ile erişebilirsiniz, ayrıca Game Pass'in verdiği diğer oyunları da oynarsınız.
KS KS Z ZORBEY07 Becerikli Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 194 Beğeniler 42 17 Nisan 2025 #4 Deni Z dedi: Multiplayerı oldukça keyifli. Arkadaşın dediği gibi en ucuza Game Pass ile erişebilirsiniz, ayrıca Game Pass'in verdiği diğer oyunları da oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Game Pass aylık abone olunca, onlarda mevcut olan oyunlar benim PC de yüklü olmasa dahi oynama şansım mı oluyor?
Deni Z dedi: Multiplayerı oldukça keyifli. Arkadaşın dediği gibi en ucuza Game Pass ile erişebilirsiniz, ayrıca Game Pass'in verdiği diğer oyunları da oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Game Pass aylık abone olunca, onlarda mevcut olan oyunlar benim PC de yüklü olmasa dahi oynama şansım mı oluyor?
D Deni Z Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Beğeniler 393 17 Nisan 2025 #5 ZORBEY07 dedi: Game Pass aylık abone olunca, onlarda mevcut olan oyunlar benim PC de yüklü olmasa dahi oynama şansım mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, yüklemeniz gerekiyor. Sizin dediğiniz GeForce Now, ama onda da sahip olduğunuz oyunları oynayabiliyorsunuz.
ZORBEY07 dedi: Game Pass aylık abone olunca, onlarda mevcut olan oyunlar benim PC de yüklü olmasa dahi oynama şansım mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, yüklemeniz gerekiyor. Sizin dediğiniz GeForce Now, ama onda da sahip olduğunuz oyunları oynayabiliyorsunuz.
KS KS Z ZORBEY07 Becerikli Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 194 Beğeniler 42 17 Nisan 2025 #6 Deni Z dedi: Hayır, yüklemeniz gerekiyor. Sizin dediğiniz GeForce NOW ama onda da sahip olduğunuz oyunları oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aylık 200 TL'ye (Xbox'a baktım 450 oyun görünüyor) demek oynayabiliyorum. Oyun yüklesem dahi 200 TL oyunlara tek tek para vermiyorum doğru mu anladım?
Deni Z dedi: Hayır, yüklemeniz gerekiyor. Sizin dediğiniz GeForce NOW ama onda da sahip olduğunuz oyunları oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aylık 200 TL'ye (Xbox'a baktım 450 oyun görünüyor) demek oynayabiliyorum. Oyun yüklesem dahi 200 TL oyunlara tek tek para vermiyorum doğru mu anladım?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 17 Nisan 2025 #7 ZORBEY07 dedi: Aylık 200 TL'ye (Xbox'a baktım 450 oyun görünüyor) demek oynayabiliyorum. Oyun yüklesem dahi 200 TL oyunlara tek tek para vermiyorum doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass, Netflix gibi. Platforma para veriyorsun. Ama oyunlara değil. 450 oyunun hepsini indirip oynarsın parasını verdikten sonra.
ZORBEY07 dedi: Aylık 200 TL'ye (Xbox'a baktım 450 oyun görünüyor) demek oynayabiliyorum. Oyun yüklesem dahi 200 TL oyunlara tek tek para vermiyorum doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass, Netflix gibi. Platforma para veriyorsun. Ama oyunlara değil. 450 oyunun hepsini indirip oynarsın parasını verdikten sonra.
KS KS Z ZORBEY07 Becerikli Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 194 Beğeniler 42 17 Nisan 2025 #8 AMG GOAT dedi: Xbox Game Pass, Netflix gibi. Platforma para veriyorsun. Ama oyunlara değil. 450 oyunun hepsini indirip oynarsın parasını verdikten sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam diyelim ki 5 tane oyun indirdim. Game Pass (200 TL) hariç, bir de oyunlara para mı vereceğim?
AMG GOAT dedi: Xbox Game Pass, Netflix gibi. Platforma para veriyorsun. Ama oyunlara değil. 450 oyunun hepsini indirip oynarsın parasını verdikten sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam diyelim ki 5 tane oyun indirdim. Game Pass (200 TL) hariç, bir de oyunlara para mı vereceğim?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 17 Nisan 2025 #9 ZORBEY07 dedi: Hocam diyelim ki 5 tane oyun indirdim. Game Pass (200 TL) hariç, bir de oyunlara para mı vereceğim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
ZORBEY07 dedi: Hocam diyelim ki 5 tane oyun indirdim. Game Pass (200 TL) hariç, bir de oyunlara para mı vereceğim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
KS KS Z ZORBEY07 Becerikli Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 194 Beğeniler 42 17 Nisan 2025 #10 AMG GOAT dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman satın alıyorum