Detaylar
Kim cevapladı?Alperr71
Çalışkan
Sağlam ve uygun fiyata nereden satın alabilirim? Battlefield 1'de olduğu gibi multiplayeri keyifli mi?
Xbox Game Pass alarak COD BO 6 ve birçok güzel oyuna erişebilirsin aylık abonelik 200 TL gibi ucuz bir rakam.
Multiplayerı oldukça keyifli. Arkadaşın dediği gibi en ucuza Game Pass ile erişebilirsiniz, ayrıca Game Pass'in verdiği diğer oyunları da oynarsınız.
Game Pass aylık abone olunca, onlarda mevcut olan oyunlar benim PC de yüklü olmasa dahi oynama şansım mı oluyor?
Hayır, yüklemeniz gerekiyor. Sizin dediğiniz GeForce Now, ama onda da sahip olduğunuz oyunları oynayabiliyorsunuz.Game Pass aylık abone olunca, onlarda mevcut olan oyunlar benim PC de yüklü olmasa dahi oynama şansım mı oluyor?
Hayır, yüklemeniz gerekiyor. Sizin dediğiniz GeForce NOW ama onda da sahip olduğunuz oyunları oynayabiliyorsunuz.
Aylık 200 TL'ye (Xbox'a baktım 450 oyun görünüyor) demek oynayabiliyorum.
Oyun yüklesem dahi 200 TL oyunlara tek tek para vermiyorum doğru mu anladım?
Xbox Game Pass, Netflix gibi. Platforma para veriyorsun. Ama oyunlara değil. 450 oyunun hepsini indirip oynarsın parasını verdikten sonra.Aylık 200 TL'ye (Xbox'a baktım 450 oyun görünüyor) demek oynayabiliyorum.
Oyun yüklesem dahi 200 TL oyunlara tek tek para vermiyorum doğru mu anladım?
Xbox Game Pass, Netflix gibi. Platforma para veriyorsun. Ama oyunlara değil. 450 oyunun hepsini indirip oynarsın parasını verdikten sonra.
Hocam diyelim ki 5 tane oyun indirdim. Game Pass (200 TL) hariç, bir de oyunlara para mı vereceğim?
Hayır.Hocam diyelim ki 5 tane oyun indirdim. Game Pass (200 TL) hariç, bir de oyunlara para mı vereceğim?
Tamam o zaman satın alıyorum
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-