Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Çok fazla Call of Duty oynamam. Oyunları hakkında çok fazla bir bilgim de yok açıkçası.

Arama kısmında 1. sırada çıktı. Gireyim dedim. Açık betanın 8 Ekim 22:00'a kadar ücretsiz olduğunu gördüm.

1759688406146.webp

Birazdan yükleyeceğim. Güzel oyun mu sizce?

1759688461172.webp

Ben oynadım, multiplayer maplerini hiç beğenmedim ama multiplayer modu hoşuma gitti. Zombi modunu denedim, o da hoşuma gitti. Fakat bu sene Battlefield 6 oynayacağım, canım sıkılırsa Black Ops 7 oynayacağım.

Denemek için indirilebilir ama 144 GB yazıyor bilginiz olsun. Haftaya BF6 geliyor gerçi. Kral gelene kadar bu çöpü bir deneyebilirim. Gaz çıkaran unicorn veya çizgi film karakterleri bunda da var mı merak ettim 😀. Bir de $70 fiyat koymuşlar, yazık.

Denemek için indirilebilir ama 144 GB yazıyor bilginiz olsun. Haftaya BF6 geliyor gerçi. Kral gelene kadar bu çöpü bir deneyebilirim. Gaz çıkaran unicorn veya çizgi film karakterleri bunda da var mı merak ettim 😀. Bir de $70 fiyat koymuşlar, yazık.

Sadece Black Ops 7'yi indirirse 50 GB falan oluyor.

Ben Call of Duty'i Battlefield'a nazaran tercih ediyordum ancak artik her sene yeni modellemelerle ayni oyunu piyasaya surdukleri icin denemek bile istemiyorum. 10 Ekimi iple cekiyorum BF6 icin.