Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 28 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Şu an zaten tüm dünyada en çok izlenen oyun. Aynı zamanda en çok oynanan FPS oyunu. Ben birçok FPS oyunu oynamama rağmen sadece CS2 takip ediyorum. R6 ve OW2'de oynuyorum. Ancak sadece CS2 izliyorum. Bunun sebebinin CS'deki turnuvaların artık aşmış olduğunu düşünmem. Sürekli bir büyük turnuva oluyor ve sürekli aktif. Herhangi bir zamanda maç bulabiliyorum. Fan kitlesi de çok aktif.
COD genellikle ABDde oynanan bir oyun ve niyeyse dünyaya pek açılmak istemiyorlar. Controller ile oynandığı için Avrupa ve diğer ülkeler pek sıcak bakmıyor.Şu an zaten tüm dünyada en çok izlenen oyun. Aynı zamanda en çok oynanan FPS oyunu. Ben birçok FPS oyunu oynamama rağmen sadece CS2 takip ediyorum. R6 ve OW2'de oynuyorum. Ancak sadece CS2 izliyorum. Bunun sebebinin CS'deki turnuvaların artık aşmış olduğunu düşünmem. Sürekli bir büyük turnuva oluyor ve sürekli aktif. Herhangi bir zamanda maç bulabiliyorum. Fan kitlesi de çok aktif.
Türkiye'de kitlesi olmayan bir oyunun e-spor turnuvasına hakim olmamıza gerek yok diye düşünüyorum. Oynamadığımız oyunu takip etmemize de gerek yok.
Doğru ama bana zevk veriyor, aslında ideali her ülkeden sporcusunun çıkıp her oyunun ve kitlesinin olması o ülkede.Türkiye'de kitlesi olmayan bir oyunun e-spor turnuvasına hakim olmamıza gerek yok diye düşünüyorum. Oynamadığımız oyunu takip etmemize de gerek yok.
Kitlesi olmayan bir turnuvaya kim sponsor olup para akışı sağlayacak?Doğru ama bana zevk veriyor, aslında ideali her ülkeden sporcusunun çıkıp her oyunun ve kitlesinin olması o ülkede.
Kimse, ama şu var, ilgi arttıkça her anlamda devamı da gelecektir. Riot mesela TR sunucusunu sonradan açtı.Kitlesi olmayan bir turnuvaya kim sponsor olup para akışı sağlayacak?
Valorant ücretsiz bir oyun ve sistem gereksinimleri düşük olduğu için geniş bir kitleye hitap ediyor.Kimse, ama şu var, ilgi arttıkça her anlamda devamı da gelecektir. Riot mesela TR sunucusunu sonradan açtı.