Call of Duty League'nin Türkiye'deki bilinmemezliğinin sebebi nedir?

23894

Becerikli
Hayatım boyunca sadece COD oynadım, e-sporuna inanılmaz hakimim. Call of Duty World League idi önceki ismi. Şimdi Call of Duty League. Sizce niye bilinmiyor ülkemizde?

İnsanlar niye sadece CS:GO oynuyor FPS olarak?

Son düzenleme:
Şu an zaten tüm dünyada en çok izlenen oyun. Aynı zamanda en çok oynanan FPS oyunu. Ben birçok FPS oyunu oynamama rağmen sadece CS2 takip ediyorum. R6 ve OW2'de oynuyorum. Ancak sadece CS2 izliyorum. Bunun sebebinin CS'deki turnuvaların artık aşmış olduğunu düşünmem. Sürekli bir büyük turnuva oluyor ve sürekli aktif. Herhangi bir zamanda maç bulabiliyorum. Fan kitlesi de çok aktif.

COD genellikle ABDde oynanan bir oyun ve niyeyse dünyaya pek açılmak istemiyorlar. Controller ile oynandığı için Avrupa ve diğer ülkeler pek sıcak bakmıyor.

Türkiye'de kitlesi olmayan bir oyunun e-spor turnuvasına hakim olmamıza gerek yok diye düşünüyorum. Oynamadığımız oyunu takip etmemize de gerek yok.

Türkiye'de kitlesi olmayan bir oyunun e-spor turnuvasına hakim olmamıza gerek yok diye düşünüyorum. Oynamadığımız oyunu takip etmemize de gerek yok.
Doğru ama bana zevk veriyor, aslında ideali her ülkeden sporcusunun çıkıp her oyunun ve kitlesinin olması o ülkede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…