Call of Duty Mobile'da sürekli bot geliyor

Bruhistan

Başarılı
Merhaba. Call of Duty Mobile'de çok oyunculu ve Battle Royale modunda oyunda hep botlar çıkıyor. Yaklaşık 1-2 aydır oynuyorum. Seviyem 26. Ne zaman gerçek oyuncular ortaya çıkmaya başlar?

En son sıralı maç oynadığımda fazla bot atmıyordu, demek ki topuklarına sıktılar.
Delta Force oyununa geçiş yapabilirsin.

Merhaba. Call of Duty Mobile'de çok oyunculu ve Battle Royale modunda oyunda hep botlar çıkıyor. Yaklaşık 1-2 aydır oynuyorum. Seviyem 26. Ne zaman gerçek oyuncular ortaya çıkmaya başlar?
Mobil oyunlarda genellikle başlarda bot çıkar birkaç level atladıktan sonra gerçek oyuncu - bot karışımlı normal maçların gelmesi lazım zaten. Demek ki bitmiş oyun.

En son sıralı maç oynadığımda fazla bot atmıyordu, demek ki topuklarına sıktılar.
Delta Force oyununa geçiş yapabilirsin.
1-2 hafta önceleri oynarken en azından 2-3 tane gerçek oyuncu çıkıyordu ama son zamanlarda bot çıktığından hep win alıyorum maçlarda.

1-2 hafta önceleri oynarken en azından 2-3 tane gerçek oyuncu çıkıyordu ama son zamanlarda bot çıktığından hep win alıyorum maçlarda.
Lig yükseldikçe oyunlarına az bot atmaya başlar ama CODM için o kadar uğraşmaya gerek yok, bitik oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…