Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tear

Üstün
Makaleler
34

Ekran kaydından pek anlaşılıyor mu emin değilim. Biraz önce yükledim. Yüksek grafikte oynuyorum ve nerdeyse hiçbir şey göremiyorum. 144p video izliyormuşum gibi hissediyorum.

Biraz araştırdım, görüntü kalitesinin oyun süresi arttıkça düzeldiği iddia ediliyor. Kulağa çok saçma geldi ama böyle bir durum var mı bilmiyorum.

IMG_5548.webp
IMG_5549.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ekran kaydından pek anlaşılıyor mu emin değilim. Biraz önce yükledim. Yüksek grafikte oynuyorum ve nerdeyse hiçbir şey göremiyorum. 144p video izliyormuşum gibi hissediyorum.

Biraz araştırdım, görüntü kalitesinin oyun süresi arttıkça düzeldiği iddia ediliyor. Kulağa çok saçma geldi ama böyle bir durum var mı bilmiyorum.

Eki Görüntüle 107914Eki Görüntüle 107915

Oyunu oynadıkça görüntü daha iyi oluyor, arka planda yüklüyor.

En son çektiğim ekran görüntüsünde şöyleydi;
IMG_9233.webp

14 Pro Max kullanıyorum bu arada, oynadıkça düzelecek. Birde 15 Pro Max kullanıyorsanız grafikleri full yapmanızı tavsiye ederim, çok bir şey kaybetmiyorsunuz FPS konusunda. Low ayarlar kötü.

Oyun ilk çıktığında yüklemiştim ve sonuç hüsran. Oyunun sistem gereksinimlerini karşılayan cihazlarda bile grafik kalitesi inanılmaz kötüydü. O günden bu yana herhangi bir ilerleme katedilmemiş anlaşılan.
Oyun ilk çıktığı ana göre cidden çok fazla değişti, şu an eski halinden yorum yapmak aşırı derecede saçma olur.
Tüm güncellemeleri bir bir takip ediyordum.
Haklısınız.Açıkçası oyun üst düzey Android cihazlarda bile sorunlu çalıştığı dönemde sadece lansman etkinliğinden Ghost'u alıp oyunu sildim. Üstüne birkaç ay sonra cihaz desteği kalktı. Redditte çok fazla linç yedi Warzone Mobile. Umarım iyi yerlere gelir oyun.
Umarım iyi yerlere gelir hocam ben de aynısını düşünüyorum ilk anları yüzünden hala çok fazla ön yargıya kapılan var.
Bu arada şimdi aldım şunları;
IMG_9239.webp

IMG_9238.webp

İlk çıktığında iPhone kullanmama rağmen berbattı. Şu an nasıl tartışılır? Ama uzun süre geçmiş olmasına rağmen hala düzelmeyen bazı oyunlar var. Oynadıkça iyileşen grafik mi olur? Ben o grafiklerin son halini görene kadar sürekli maç mı atacağım?