serhatmorgan

Uzman
Oyunu güzel güzel oynuyordum, sonra baktım ufak mikro takılmalar olmaya başladı. Önce Steam'in kendi göstergesinden baktım, sonra Afterburner'dan baktım, yine aynı. Bu kadar VRAM tüketmesi normal mi? Ayarlar en yüksekte, RT açık ama şu ana kadar 7-8'in üstüne çıktığını hatırlamıyorum. Bir de bu olduktan sonra HWinfo uygulamasında görünen şu kırmızı %98'lik yazıyı gördüm, bu normal mi? Bu iki sorumu cevaplarsanız sevinirim.

1774124106440.webp

Ekran Görüntüsü (267).webp

Oyunu güzel güzel oynuyordum, sonra baktım ufak mikro takılmalar olmaya başladı. Önce Steam'in kendi göstergesinden baktım, sonra Afterburner'dan baktım, yine aynı. Bu kadar VRAM tüketmesi normal mi? Ayarlar en yüksekte, RT açık ama şu ana kadar 7-8'in üstüne çıktığını hatırlamıyorum. Bir de bu olduktan sonra HWiNFO uygulamasında görünen şu kırmızı %98'lik yazıyı gördüm, bu normal mi? Bu iki sorumu cevaplarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 234736
Eki Görüntüle 234737

Hayır asla değil, tamam biraz 'optimizasyon özürlüsü' diyebileceğimiz oyunlardan. Lakin 16 GB çok ciddi bir rakam ki RDR 2 Ultra grafiklerde bile o kadar tüketmez. MSI Afterburner ile ayarları yapıp birkaç fotoğraf daha atar mısınız?