Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
Mersin | Lefkoşa
Merhaba,

Oyun birden tüm ışıkları kaplamaların önünde göstermeye başladı. Bunu nasıl çözebilirim? Kapatıp açmak işe yaramıyor. Oyunu Xbox Game Pass üzerinden oynuyorum ek olarak da oyun 2022 sürümü.

Ekran görüntüsü 2026-04-30 194529.webp

Güvenli modda açmak da işe yaramadı.

Çözüm
Sorunu çözdüm.

Ayarlar kısmında Display > Reset Tab diyerek tüm ekran ayarlarını sıfırladım. Daha sonrasında da oyunu kapatıp açtım.

Oyuna kaldığım yerden devam ettiğimde sorun devam etmekteydi, o sebeple tekrardan aynı adımları izledim ve bulunduğum göreve sıfırdan başladım. Böylelikle sorun çözüldü.
Sorunu çözdüm.

Ayarlar kısmında Display > Reset Tab diyerek tüm ekran ayarlarını sıfırladım. Daha sonrasında da oyunu kapatıp açtım.

Oyuna kaldığım yerden devam ettiğimde sorun devam etmekteydi, o sebeple tekrardan aynı adımları izledim ve bulunduğum göreve sıfırdan başladım. Böylelikle sorun çözüldü.

Çözüm
Merhaba,

Oyun birden tüm ışıkları kaplamaların önünde göstermeye başladı. Bunu nasıl çözebilirim? Kapatıp açmak işe yaramıyor. Oyunu Xbox Game Pass üzerinden oynuyorum ek olarak da oyun 2022 sürümü.

Eki Görüntüle 244981

Güvenli modda açmak da işe yaramadı.

Hocam bende oyun atıyordu bir bölümden sonra konuyu hortlattığım için özür dilerimde sizde nasıl atmadı crack indirmediniz mi, geçen konuda açmıştınız?