benz

Uzman
Yer
Ankara
Oyunu Steam üzerinen 2022'de çıktığı gibi satın almıştım, oynaması bu güne nasip olmuştu.
Oyunu indirdim, kurulum tamam fakat oyunu açıyorum bir hata fırlıyor, güvenli mod istiyor, hayıra tıklasam aynı, evete tıklasam aynı şekilde çöküp açılmıyor, klasör ismi değiştirip geri yükleme tarzı şeyleri denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu Steam üzerinen 2022'de çıktığı gibi satın almıştım, oynaması bu güne nasip olmuştu.
Oyunu indirdim, kurulum tamam fakat oyunu açıyorum bir hata fırlıyor, güvenli mod istiyor, hayıra tıklasam aynı, evete tıklasam aynı şekilde çöküp açılmıyor, klasör ismi değiştirip geri yükleme tarzı şeyleri denedim.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızın oyun için gerekli minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun.

2. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:
- Steam’de oyunu bulup sağ tıklayın ve "Özellikler"e gidin.
- "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneğini seçin. Bu işlem eksik veya bozuk dosyaları onarır.

3. Grafik Kartı Sürücülerini Güncelleyin:
- Grafik kartı üreticinizin (NVIDIA, AMD, Intel) resmi web sitesinden en son sürücüleri indirin ve yükleyin.

4. DirectX ve Visual C++ Yeniden Yükleyin:
- Steam’in oyun dosyaları içinde "DirectX" ve "Visual C++ Redistributable" yükleyicilerini bulup onları çalıştırarak güncellemeleri yükleyin.

5. Oyun Ayarlarını Sıfırlayın:
- Oyun klasöründe “config” veya benzeri bir dosya varsa, ayarları sıfırlamak için onu silin veya yedekleyip kaldırın.

6. Anti-Virüs ve Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Edin:
- Oyun dosyalarının güvenlik yazılımları tarafından engellenmediğinden emin olun. Gerekirse bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

7. Yönetici Olarak Çalıştırın:
- Oyuna sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

8. Güç Yönetimi Ayarlarını Değiştirin:
- Windows’un güç yönetimi ayarlarını "Yüksek Performans" olarak değiştirin.

9. Temiz Önyükleme Yapın:
- Windows’un temiz önyükleme modunda başlatılması, arka planda çalışan bazı hizmetlerin çakışmasını önlemeye yardımcı olabilir.

Adımları dikkatlice uygulayın ve her adım sonrası oyunu açmayı deneyin. Sorun devam ederse, hata mesajlarının tam metnini veya daha fazla ayrıntıyı paylaşabilirsiniz.