Hocam oyunu yükledim ama açamıyorum. Şöyle bir uyarı geliyor. Çözümünü bilen var mı?
Benzer konular
- Çözüldü
- Çözüldü
- Çözüldü
Şimdi de bu uyarı geliyor hocam:Oyunun yüklü olduğu klasörün Salt okunur niteliğini kaldır. Alt klasörlere de uygula de.
Evet hocam dedim. Zaten 2 seçenek vardı diğerini seçemiyordum. Alt klasörlere de uygula yazanı seçmek zorundaydım.Alt klasörlere de uygula dedin mi? Bir de oyunu hangi dosya ile çalıştırıyorsun.
Şunlar hocam. Üsttekini şimdi denedim ama yine aynı uyarıyı verdi. Masaüstüne gelen kısayol ise alttakinin kısayolu.
Sorun buysa ve Gamepass veya Store üzerinden oynuyorsa çözmesi imkansız. Eskiden oluyordu da, artık sürekli değiştirdiğin izinleri sıfırlıyor.Alt klasörlere de uygula dedin mi? Bir de oyunu hangi dosya ile çalıştırıyorsun.
Bir servis üzerinden oynamıyorum hocam.Sorun buysa ve Gamepass veya Store üzerinden oynuyorsa çözmesi imkansız. Eskiden oluyordu da, artık sürekli değiştirdiğin izinleri sıfırlıyor.
Güvenli Mod'u nasıl açacağım hocam?Bağlantıdaki çözümü uygulayın.
- Windows'u Güvenli Modda çalıştırın.
- Oyunu çalıştırın.
- Campaign modunun ayarlarında görüntüleme modunu Pencereli (Tam Ekran) veya Pencereli.
- Oyunu kapatın.
- Bilgisayarı normal modda yeniden başlatın.
- Oyunu tekrar çalıştırın.
Güvenli Mod'u nasıl açacağım hocam?
Bir de salt okuma ayarını kapatayım mı?