Hocam oyunu yükledim ama açamıyorum. Şöyle bir uyarı geliyor. Çözümünü bilen var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Oyunun yüklü olduğu klasörün Salt okunur niteliğini kaldır. Alt klasörlere de uygula de.
Şimdi de bu uyarı geliyor hocam:Oyunun yüklü olduğu klasörün Salt okunur niteliğini kaldır. Alt klasörlere de uygula de.
Son düzenleyen: Moderatör:
Alt klasörlere de uygula dedin mi? Bir de oyunu hangi dosya ile çalıştırıyorsun.
Evet hocam dedim. Zaten 2 seçenek vardı diğerini seçemiyordum. Alt klasörlere de uygula yazanı seçmek zorundaydım.Alt klasörlere de uygula dedin mi? Bir de oyunu hangi dosya ile çalıştırıyorsun.
Şunlar hocam. Üsttekini şimdi denedim ama yine aynı uyarıyı verdi. Masaüstüne gelen kısayol ise alttakinin kısayolu.
@Recep Baltaş,
Son düzenleme:
Sorun buysa ve Gamepass veya Store üzerinden oynuyorsa çözmesi imkansız. Eskiden oluyordu da, artık sürekli değiştirdiğin izinleri sıfırlıyor.Alt klasörlere de uygula dedin mi? Bir de oyunu hangi dosya ile çalıştırıyorsun.
Bir servis üzerinden oynamıyorum hocam.Sorun buysa ve Gamepass veya Store üzerinden oynuyorsa çözmesi imkansız. Eskiden oluyordu da, artık sürekli değiştirdiğin izinleri sıfırlıyor.
Bağlantıdaki çözümü uygulayın.
- Windows'u Güvenli Modda çalıştırın.
- Oyunu çalıştırın.
- Campaign modunun ayarlarında görüntüleme modunu Pencereli (Tam Ekran) veya Pencereli.
- Oyunu kapatın.
- Bilgisayarı normal modda yeniden başlatın.
- Oyunu tekrar çalıştırın.
Güvenli Mod'u nasıl açacağım hocam?Bağlantıdaki çözümü uygulayın.
- Windows'u Güvenli Modda çalıştırın.
- Oyunu çalıştırın.
- Campaign modunun ayarlarında görüntüleme modunu Pencereli (Tam Ekran) veya Pencereli.
- Oyunu kapatın.
- Bilgisayarı normal modda yeniden başlatın.
- Oyunu tekrar çalıştırın.
Bir de salt okuma ayarını kapatayım mı?
Güvenli Mod'u nasıl açacağım hocam?
Bir de salt okuma ayarını kapatayım mı?
Windows'ta Güvenli Mod Rehberi
Windows işletim sistemindeki Güvenli Mod, genellikle sorun giderme veya sistemdeki kötü niyetli yazılımları temizleme amacıyla kullanılır. Bu rehber, Windows'un 10 ve 11 işletim sistemlerinde Güvenli Mod'a nasıl geçileceğini ve bu modda nelerin yapılabileceğini adım adım açıklar.Windows 10'da Güvenli Mod Rehberi
Güvenli Mod Nedir?
Güvenli Mod, Windows 10 işletim sisteminde, sadece gerekli olan minimum sistem dosyalarını ve sürücülerini yükleyen bir başlatma modudur. Bu mod, sistem sorunlarını gidermek veya zararlı yazılımları temizlemek...- arminda
- güvenli mod mod mod nasıl windows
- Forum: Windows 11
PCGW genelde oyunlar ile ilgili çözümlerin yazıldığı yer oluyor. Önce benim yazdığım çözümü deneyin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347