Alex Mason

Yetkin
Merhaba, CoD MW4 almayı düşünüyorum. Daha önce MW2019 multiplayer ve MW2023 multiplayer oynadım, yani 1. reboot ve 3. reboot. Warzone da oynadım fakat çok tryhard oynayanlar var. Olduğu yerde defalarca Mevlana gibi dönen, gamepad ile aim assist manyakları gibi. Bu MW4 multiplayer'ında da olur mu? Ben MW2019'da pek görmedim böyle kişileri. Ve Black Ops 6 ve Call of Duty: Black Ops 7'nin multiplayer mekaniklerini beğenmedim. Sizce MW4 multiplayer alınır mı? Gamepad ile oynayanlar gibi oynayamasam bile klavye + mouse ile oyunu oynayabilir miyim? Oyun aldıktan sonra hayal kırıklığı yaşar mıyım?
Bu videoda Infinity Ward'ın her iki hızlı ve yavaş oynama tarzlarının avantajlı olduğu söyleniyor.

Ben SLI'de cancel vs yapabiliyorum. Ama çok tryhard oynayanlar karşıma gelirse bir şey yapamam. Betasını oynasam belki anlarım ama o zamana kadar da dolar yükselir. Oyunun çıkmasına 4 ay var ve o zamana kadar da dolar belki yükselebilir, bugün 46 TL olmuş dolar. Oyunu beğenmezsem veya oynayamazsam diye kaygılanıyorum. Sizce ne yapmalıyım, şu an mı almalıyım yoksa betaya kadar beklemeli miyim? Beta sizce ne zaman açılır?

Tırmanış sistemi gelmesi oyunu çok başka seviyeye eviriyor. Hani sen diyorsun ya olduğu yerde dönen manyaklar var diye onu oldukça kısıtlı hareket sistemi içinde yapıyorlar bir de bu sistem gelince oluşabilecek hareket şekillerini düşün. Dying Light'taki zombiler gibi tırmanıp tırmanıp inen oyuncular, bu özelliği kullanarak yapacakları buglar glitchler v.s.. Tabi varsayım ama güçlü bir varsayım.

Tırnamış mekaniğinin gelmesi oyunu otomatik olarak hantal yapıdan kurtarır daha rahat ve çevik hareket yani akan bir oyun olur.

Şahsi düşüncem CS2 dışında tırmanış mekaniği olmayan FPS oyunlarını pek sevmiyorum o hantallığa sadece CS2 de tahammül edebliyorum.

Merhaba, CoD MW4 almayı düşünüyorum. Daha önce MW2019 multiplayer ve MW2023 multiplayer oynadım, yani 1. reboot ve 3. reboot. Warzone da oynadım fakat çok tryhard oynayanlar var. Olduğu yerde defalarca Mevlana gibi dönen, gamepad ile aim assist manyakları gibi. Bu MW4 multiplayer'ında da olur mu? Ben MW2019'da pek görmedim böyle kişileri. Ve Black Ops 6 ve Call of Duty: Black Ops 7'nin multiplayer mekaniklerini beğenmedim. Sizce MW4 multiplayer alınır mı? Gamepad ile oynayanlar gibi oynayamasam bile klavye + mouse ile oyunu oynayabilir miyim? Oyun aldıktan sonra hayal kırıklığı yaşar mıyım?
Bu videoda Infinity Ward'ın her iki hızlı ve yavaş oynama tarzlarının avantajlı olduğu söyleniyor.

Ben SLI'de cancel vs yapabiliyorum. Ama çok tryhard oynayanlar karşıma gelirse bir şey yapamam. Betasını oynasam belki anlarım ama o zamana kadar da dolar yükselir. Oyunun çıkmasına 4 ay var ve o zamana kadar da dolar belki yükselebilir, bugün 46 TL olmuş dolar. Oyunu beğenmezsem veya oynayamazsam diye kaygılanıyorum. Sizce ne yapmalıyım, şu an mı almalıyım yoksa betaya kadar beklemeli miyim? Beta sizce ne zaman açılır?

Düşme Ahmetim. Bu seri bitti, almayın.

Dostum, adamlar Black Ops ve Modern Warfare 3'ten beri aynı rezil şeyi yapıyor. Her sene aynı assetleri koyup oyun çıkarmak nedir ya? Doğru düzgün bir şey eklemelerinden bahsetmiyorum bile. Neden bu kadar bağlısınız bu firmaya? Adam oyuncularına gram değer vermiyor. Şu an geri kazanmak için kitleyi sosyal medya olarak reklam tarafında ne varsa yapmaya çalışıyorlar, her şeyi gösteriyorlar çünkü onlar da biliyor batırdığını.

Ben anlamıyorum, hâlâ nasıl bu kadar savunabiliyorsunuz firmayı :D

Son düzenleme: