Umutlu

Yetkin
Call of Duty 2 ve 3'ün fiyatlarına baktım almak için 20 dolar yani 730 lira. 20 yıllık olan bu oyunların fiyatların bu kadar fazla olmasının benim bilmediğim bir sebebi mi var yoksa tamamen Activision'un halt yemesi mi?

Call Of Duty 3 nereden baktınız hocam PS2 ve PS3 için çıktı o oyun. Merak ettim konuna gelirsek evet eski oyunlara göre gereksiz pahalı.

Call of Duty 2 ve 3'ün fiyatlarına baktım almak için 20 dolar yani 730 lira. 20 yıllık olan bu oyunların fiyatların bu kadar fazla olmasının benim bilmediğim bir sebebi mi var yoksa tamamen Activision'un halt yemesi mi?

2 gün önce eski Call of Duty'leri nereden indirebilirim? 20 sene öncesinin oyununa 20 dolar 30 dolar vermek istemiyorum diye konu açmaya çalıştım, reddedildi.

2 gün önce eski Call of Duty'leri nereden indirebilirim? 20 sene öncesinin oyununa 20 dolar 30 dolar vermek istemiyorum diye konu açmaya çalıştım, reddedildi.
Forumda korsana destek olmadığı için onay verilmemiştir ha diyelim oyun hiç bir şekilde satılmıyor ise o zaman konu açabilirsiniz.

Forumda korsana destek olmadığı için onay verilmemiştir ha diyelim oyun hiçbir şekilde satılmıyor ise o zaman konu açabilirsiniz.

Ben de öyle düşünmüştüm, lakin forumda oyun konularında insanlar "korsanı düzgün yerden indir hiçbir şey olmaz. Torrent redditleri var" diyor herkese, rapor ettim kaç kez bir şey olmadı :D

Ben de öyle düşünmüştüm, lakin forumda oyun konularında insanlar "korsanı düzgün yerden indir hiçbir şey olmaz. Torrent redditleri var" diyor herkese, rapor ettim kaç kez bir şey olmadı :D
Onu bilmiyorum hocam örnek olarak mesela ben NFS most wanted 2005 arıyordum doğal olarak dijital olarak hiç satışı olmadığı için Recep reis dahil herkes yardım etmeye çalıştı.

Call Of Duty 3 fiyatına baktım eğer PS2 veya PS3'ün fiziksel kopyasından bahsediyorsan onun pahalı olması normal hem dijital olarak yok hem de eski oyun olduğu için artık üretimi de yok o yüzden pahalıya satılıyor koleksiyonuluk diyorlar genelde buna. Ama 1-2 gibi oyunlar gereksiz pahalı evet.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun fiyat sınırı da var, aslında kurallar da istisnalar yazılmış. Mesela Switch oyunları genelde sorun olmuyor çünkü hem konsol hem oyunu pahalı :D

Kazanacakları parayı maksimize etmeye çalışıyorlar.

Aynı soru için ben de konu açacaktım. Eskiden yarım yamalak oynadığım için serilerin başından itibaren oynamaya çalışıyorum bu Microsoft denen şirket harbiden saçmalamış. Kendi Windows mağazasında oyun ayrı olarak satılamaz diye uyarı çıkıyor. (COD 1) Diğerleri de uçuk bir fiyatta.