Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba. Önceden Call of Duty Black Ops 3 aldım ve iade etmiştim. Biraz pişmanım ama Elder Scrolls serisi indirimde, Oblivion indirime girmiş. Sizce onu mu almalıyım yoksa Call of Duty oyunlarından mı almalıyım? Sistemim Oblivion kaldırır mı?

Bu arada sisem:
  • RTX 4070 12 GB
  • 16 GB RAM
  • i5-12400F

Oblivion veya herhangi bir bir Call of Duty oyunu kaldırır mı sizce hangisi? Tek bir oyun alma hakkım var, tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz oblivion kaldırabilir. CoD mu yoksa oblivion mu size kalmış eğer uzun süreli online takılmak istiyorsanız Black ops 6 bakabilirsiniz onun dışında oblivion iyi bir seçenek olacaktır.

Son düzenleme:
BO3 önermem. NOBK görüşlerine de büyük oranda katılıyorum.

Oblivion eski oyundan bahsediyorsanız modlamanız gerekiyor. Gerçi yenilenmiş sürüm de mod ve ince ayar istiyor. Ben şu modlar ile oynuyorum. En azından Unofficial Patchler şart. Patchlere rağmen buglar olabiliyor. Atıyorum bir görevdeki kaleye gittim. Kalenin girişi gözükmüyor, normalde DLC eklenince gözüküyor. GOTY sürümü zaten DLC dahil. Ama modlar bozduğundan, tüm modları devredışı bırakıp o kısmı geçtikten sonra geri açmam gerekti.

Bunun dışında ES oyunlarının açık dünya ve görev sistemi eğlencelidir. Görevlerde gizem unsurları iyi olduğundan keyif alırsınız. Çoğu da bence iyi düşünülmüştür.

2025-05-29_20-56.webp

Son düzenleme:
Merhaba. Önceden Call of Duty Black Ops 3 aldım ve iade etmiştim. Biraz pişmanım ama Elder Scrolls serisi indirimde, Oblivion indirime girmiş. Sizce onu mu almalıyım yoksa Call of Duty oyunlarından mı almalıyım? Sistemim Oblivion kaldırır mı?

Bu arada sisem:
  • RTX 4070 12 GB
  • 16 GB RAM
  • i5-12400F

Oblivion veya herhangi bir bir Call of Duty oyunu kaldırır mı sizce hangisi? Tek bir oyun alma hakkım var, tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller.
Kaldırırsa Oblivion.

Baylar 4070'li sistem nasıl Oblivion kaldırmasın Allah aşkına? Ne demek kaldırırsa ya? Soruna gelirsem, ben Black Ops 3'ü sevmiyorum. O sistem şu an her oyunu kaldırır. Oblivion şu an aşırı eski ama remastered sürümü yaptılar. O da indirimde. İstiyorsan onu al.

BO3 önermem. NOBK görüşlerine de büyük oranda katılıyorum.

Oblivion eski oyundan bahsediyorsanız modlamanız gerekiyor. Gerçi yenilenmiş sürüm de mod ve ince ayar istiyor. Ben şu modlar ile oynuyorum. En azından Unofficial Patchler şart. Patchlere rağmen buglar olabiliyor. Atıyorum bir görevdeki kaleye gittim. Kalenin girişi gözükmüyor, normalde DLC eklenince gözüküyor. GOTY sürümü zaten DLC dahil. Ama modlar bozduğundan, tüm modları devredışı bırakıp o kısmı geçtikten sonra geri açmam gerekti.

Bunun dışında ES oyunlarının açık dünya ve görev sistemi eğlencelidir. Görevlerde gizem unsurları iyi olduğundan keyif alırsınız. Çoğu da bence iyi düşünülmüştür.

Eki Görüntüle 151381

Bu adam zaten aşırı hater ve fanboy. Kitlesi de kendisinden beter.

Merhaba. Önceden Call of Duty Black Ops 3 aldım ve iade etmiştim. Biraz pişmanım ama Elder Scrolls serisi indirimde, oblivion indirime girmiş. Sizce onu mu almalıyım yoksa Call of Duty oyunlarından mı almalıyım? Sistemim oblivion kaldırır mı?

Bu arada sisem:
  • RTX 4070 12 GB.
  • 16 GB RAM.
  • i5-12400F

Oblivion veya herhangi bir bir Call of Duty oyunu kaldırır mı sizce hangisi? Tek bir oyun alma hakkım var, tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.

Eğer zombi için alacaksan Black Ops 1 al ama farklı oyun istiyorum diyorsan oblivion al.