ANOFF 31

Üstün
Steam'den CoD Warzone indirmek istiyordum ama bir baktım 140 GB gösteriyor. Bunu azaltmanın bir yolu var mı? Bir de oyun indikten sonra diskte 150 GB yer mi kaplıyor?

Oyunu indirirken DLC seçme ekranı gibi bir ekran geliyor. Oradan işte Multiplayer, Campaing ve diğer içerikler seçilebiliyor. Oradan indirmek istemediklerinizin tikini kaldırırsanız boyutu düşecektir.

Steam kendisi sıkıştırıyor zaten bunu arttırmanızın bir yolu yok. İndirdikten sonra dosyalar açıldığı için daha çok yer kaplayabilir. Steam bunu belirtecektir.

Steam kendisi sıkıştırıyor zaten bunu arttırmanızın bir yolu yok. İndirdikten sonra dosyalar açıldığı için daha çok yer kaplayabilir. Steam bunu belirtecektir.
Ek içerik varsa bu olabilir fakat bu steam'in sıkıştırma yöntemini etkilemez dediğim gibi.

Oyunu indirirken DLC seçme ekranı gibi bir ekran geliyor. Oradan işte Multiplayer, Campaing ve diğer içerikler seçilebiliyor. Oradan indirmek istemediklerinizin tikini kaldırırsanız boyutu düşecektir.

Yok hocam, onları yapınca max 10 GB düşürebiliyorum.

Ek içerik varsa bu olabilir fakat bu Steam'in sıkıştırma yöntemini etkilemez dediğim gibi.

Anladım hocam başka bir yerde oyun 130GB yer istiyor ama diskte 90GB gözüküyor demişti o yüzden dedim belki azaltabilirim boyutu

Warzone’un kendi temel dosyaları zaten bayağı yer kaplıyor. Steam’den kullanmadığın Campaign, Multiplayer, Zombies vs. ek paketler kuruluysa onları kaldırıp biraz yer açabilirsiniz.

Sadece Warzone kuruluysa boyutu daha fazla düşürmenin bir yolu yok.