Çözüldü Call Of Duty Warzone Mobile düşük grafik ve bulanık görüntü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tear

Üstün
Makaleler
34

Ekran kaydından pek anlaşılıyor mu emin değilim. Biraz önce yükledim. Yüksek grafikte oynuyorum ve nerdeyse hiçbir şey göremiyorum. 144p video izliyormuşum gibi hissediyorum.

Biraz araştırdım, görüntü kalitesinin oyun süresi arttıkça düzeldiği iddia ediliyor. Kulağa çok saçma geldi ama böyle bir durum var mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu oynadıkça görüntü daha iyi oluyor, arka planda yüklüyor.

En son çektiğim ekran görüntüsünde şöyleydi;

14 Pro Max kullanıyorum bu arada, oynadıkça düzelecek. Birde 15 Pro Max kullanıyorsanız grafikleri full yapmanızı tavsiye ederim, çok bir şey kaybetmiyorsunuz FPS konusunda. Low ayarlar kötü.

Oyun ilk çıktığı ana göre cidden çok fazla değişti, şu an eski halinden yorum yapmak aşırı derecede saçma olur.
Tüm güncellemeleri bir bir takip ediyordum.
Umarım iyi yerlere gelir hocam ben de aynısını düşünüyorum ilk anları yüzünden hala çok fazla ön yargıya kapılan var.
Bu arada şimdi aldım şunları;

İlk çıktığında iPhone kullanmama rağmen berbattı. Şu an nasıl tartışılır? Ama uzun süre geçmiş olmasına rağmen hala düzelmeyen bazı oyunlar var. Oynadıkça iyileşen grafik mi olur? Ben o grafiklerin son halini görene kadar sürekli maç mı atacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…