Call of Duty Warzone Mobile oynadım

Hayır BloodStrike'yi.
Bende demin oynadım ama Warzone daha iyi tabii ki. Yine de Warzone optimizasyonu daha iyi olana kadar oynanır.

Şu an oyunda en sevdiğim şey keskin nişancılık, hissiyat mükemmel.

Son düzenleyen: Moderatör:
3, 5-4 GB iPhone 11'e indirmeye değer mi?

3, 5-4 GB iPhone 11'e indirmeye değer mi?
Orta ayarlarda oynanıyor ama orta ayarlar piksel piksel haberiniz olsun. Yüksek ayarlar fena değil yine, mekanikler ve hissiyat muhteşem.

Orta ayarlarda oynanıyor ama orta ayarlar piksel piksel haberiniz olsun. Yüksek ayarlar fena değil yine, mekanikler ve hissiyat muhteşem.
Ben grafiklere önem veren bir insan değilim kasmasın yeter.

Gördüğüm en başarılı PC-mobil oyun portu. Birebir getirmişler resmen oyunu ama gel gör ki Warzone zaten iyi bir oyun değil maalesef. Mobil sürümü de optimizasyon açısından sıkıntılı.

Gördüğüm en başarılı PC-mobil oyun portu. Birebir getirmişler resmen oyunu ama gel gör ki Warzone zaten iyi bir oyun değil maalesef. Mobil sürümü de optimizasyon açısından sıkıntılı.
Kesinlikle aynısını düşünüyorum grafikler haricinde. Optimizasyonu düzgün kurmak yerine grafikler, texture ve görüş uzaklığından kısıp performans arttırmayı denemişler berbat olmuş. Bunun yerine optimizasyon üzerine uğraşsalardı daha iyi olurdu.

Oyunu Samsung Z Flip 5 üzerinden oynamıştım. 1-2 deneme maçı attıktan sonra oyundan çıktım ve bir daha da girmedim oyuna. Oyunun optimizasyonu kötüydü. FPS kilidini kaldırdım belki ondandır diye bir iki ayar yapıp girdim, yine FPS düşüşleri yaşadım. Grafikleri pek de beğenemedim açıkçası. Mekanikleri mobile iyi entegre etmişlerdi ama beni oyundan iten taraf grafikler ve optimizasyon. Zaten duyduğum kadarıyla oyuncu sayısında düşmeler olmuş galiba. Eğer bir an önce düzeltmezlerse bu oyunun ömrü bayağı kısa olur.

Oyunun gerçekten fizikleri, mekanikleri PC tarafı ile aynı. Zaten aynı motoruyla yapılmış bu yüzden mobil tarafı için yok ağır ve optimize edilmesi zor. Azıcık bile optimize etmeye uğraşmadan grafiklerden kısıp piyasaya sürmüşler. İleride umarım düzelir, düzelirse muhteşem bir oyun.

Güzel bir atmosfer var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…