Call of Duty Warzone mobile’de alınan Rey Mysterio, Warzone PC üzerinde gözükür mü?

1589

Üstün
Makaleler
2
Rey Mysterio paketini aldım, üzerinde MWII ve Warzone için olduğu yazıyor ayrıca bağlı hesap olarak gözüküyor. Bu Warzone PC üzerinde de gözükeceği anlamına gelir öyle değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer aynı hesapları kullanıyorsan gözükür diye tahmin ediyorum zaten sen o sakinleri hesaba almış oluyorsun. Baktın mı hiç bilgisayardan?

Eğer aynı hesapları kullanıyorsan gözükür diye tahmin ediyorum zaten sen o sakinleri hesaba almış oluyorsun. Baktın mı hiç bilgisayardan?
Şu an PC sürümünü yüklüyordum ama yüklenmesine daha çok var. Umarım gözüküyordur, almamın bir yandan nedeni buydu.

Ben gözükeceğini düşünüyorum çünkü silahlar ve operatörler hem MW3'e, hem de Warzone'a aktarılıyor. Şöyle anlatayım hatta: Call of Duty'de kullandığım hesapla Warzone Mobile'e giriş yapınca MW2'deki operatörlerim gözükmüştü. Warzone Mobile'den aldıklarının Warzone'un PC versiyonunda gözükeceğini düşünüyorum. Warzone yüklendiğinde dönüş yap.

Yüklendi ama salondan dönünce dönüş yaparım hocam.

@Emile A239 Steam hesabımdaki hesap farklıymış… Konu açtım şimdi umarım aynı hesaba Steam üzerinden binebilirim.

Girebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…