PUBG Mobile oynamaya başladım. Silah desenleri çok güzel görünüyor. UC basarak klasik sandık açıp M416 deseni çıkarmaya çalışmak mantıklı olur mu? Yoksa CS oyununda kasa açarak "kumar" oynamak gibi bir şey mi? ("Kumar"dan kastım şudur; CS oyununda gerçek para ile kasa açıyorsun ama değerli bir nesne çıkarma ihtimalin düşük. Onun gibi.)
Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
Şu oyuna 1 kuruş bile yatırılmaz.
Silverback Gorilla
Üstün
Pişman olacaksın onu alsan yenisi gelir daha iyisi onu alırsın böyle böyle sömürülürsün. Ayrıca tek avantajı PUBG hesabı çok pahalıya satılıyor.
xBN
Yetkin
Pişman olacaksın onu alsan yenisi gelir daha iyisi onu alırsın böyle böyle sömürülürsün. Ayrıca tek avantajı PUBG hesabı çok pahalıya satılıyor.
Avantaj değil dezavantaj, sitelerde dolu Max hesaplar ucuza gidiyor
Silverback Gorilla
Üstün
Avantaj değil dezavantaj, sitelerde dolu Max hesaplar ucuza gidiyoradam yarım milyon yatırıyor 1 milyon, 200'e ilana atıyor satabilir mu? Hayır.
Hocam tüm oyunlar için geçerli o zaman herkes zengin olurdu öyle bir şey yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Egee
Başarılı
Yatırıp yatırmamak sana bağlı ama yatıracaksan bile klasik sandık açma Buz diyarı skini aşırı zor çıkıyor.PUBG Mobile oynamaya başladım. Silah desenleri çok güzel görünüyor. UC basarak klasik sandık açıp M416 deseni çıkarmaya çalışmak mantıklı olur mu? Yoksa CS oyununda kasa açarak "kumar" oynamak gibi bir şey mi? ("Kumar"dan kastım şudur; CS oyununda gerçek para ile kasa açıyorsun ama değerli bir nesne çıkarma ihtimalin düşük. Onun gibi.)
Silverback Gorilla
Üstün
Konuyu tam okuyamamışım buz diyarı istiyorsunda onu 100 bin ucye çıkartamayanlar var haberiin olsun.
Egee
Başarılı
Yatırıp yatırmamak sana bağlı ama yatıracaksan bile klasik sandık açma Buz diyarı skini aşırı zor çıkıyor.
Ben oynuyorken çarklı sistem vardı oradaki parçadan 3 tane alıp yükseltilebilir skini garanti alabiliyordun hala var mı bilmiyorum ama o çok daha uyguna gelir.
Yatırıp yatırmamak sana bağlı ama yatıracaksan bile klasik sandık açma buz diyarı skini aşırı zor çıkıyor.
Bana 3 kere çıkmıştı