Great Eagle

Yetkin
Warzone’da silah kasmak veya ortak etkinliklere katılmak için Call of Duty’nin diğer oyunlarına (MW3, MW2, Black Ops 6 vb.) ihtiyaç duyulabiliyor. Ancak MW2’yi indirmeye hâlâ gerek var mı, emin olamadım. MW2 ve özellikle MW2’deki DMZ modunun Warzone veya diğer Call of Duty oyunlarıyla hâlâ bir bağlantısı bulunuyor mu? Yoksa tamamen kaldırıldı mı? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Güncel silahları BO6 multi ve zombi modu ile daha kolay kasabilirsin. Çoğu oyuncu Warzone plunder modunda da kasıyor.
Evet hocam BO6'da ve MW3'te daha hızlı kasılıyormuş diye biliyorum özellikle plunder moduna göre fakat MW2'ye gerek var mı? Warzone'daki tüm mekanikleri vs. kullanabileyim istiyorum ortak şeyleri vs. MW3, BO6 ve Warzone'un Game Pass'i bile ortakmış mesela bu MW2 içinde geçerli mi yoksa artık diğer oyunlarla hiçbir bağı kalmadı mı?

Evet hocam BO6'da ve MW3'te daha hızlı kasılıyormuş diye biliyorum fakat MW2'ye gerek var mı? Warzone'daki tüm mekanikleri vs. kullanabileyim istiyorum ortak şeyleri vs. MW3, BO6 ve Warzone'un Game Pass'i bile ortakmış mesela bu MW2 içinde geçerli mi yoksa artık diğer oyunlarla hiçbir bağı kalmadı mı?
MW3, MW2 silahları BO6 silahları kadar etkili olmadığından tercih edilmiyor. Meta silahlarda genellikle battlepass ile eklenen yeni silahlar ve BO6 silahları oluyor. BO6'nın oyun mekaniği sadece Warzone oyununa eklendi. Warzone için MW serisinden sadece operatörler ve kullanılmayan silahlar kaldı. Battlepass Warzone ile BO6 ile ortak ilerliyor.

MW3, MW2 silahları BO6 silahları kadar etkili olmadığından tercih edilmiyor. Meta silahlarda genellikle battlepass ile eklenen yeni silahlar ve BO6 silahları oluyor. BO6'nın oyun mekaniği sadece Warzone oyununa eklendi. Warzone için MW serisinden sadece operatörler ve kullanılmayan silahlar kaldı. Battlepass Warzone ile BO6 ile ortak ilerliyor.
Bilgi için teşekkür ederim yani Warzone ve BO6 indirsem yeterli anladığım kadarıyla değil mi?